proteinden anlayan biri yardım

louis bloom

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,166
beyler HIQ'nun BCAA ve Kreatinini kullaniyorum ek olarak Protein tozu alacagim ancak cok kararsizim şu an Bigjoy un 1 Kg'lik Protein Tozu indirimde 480₺ marka nasil iyi mi guzel mi farkli onerdiginiz marka var mi ??

(Proteini HIQ dan almayacagim allahin belasi marka gereksiz pahali)

bu2. konum oldu yazan eden yok litfen yardim beyler bigjoy mu hardline mi

beyler HIQ'nun BCAA ve Kreatinini kullaniyorum ek olarak Protein tozu alacagim ancak cok kararsizim şu an Bigjoy un 1 Kg'lik Protein Tozu indirimde 480₺ marka nasil iyi mi guzel mi farkli onerdiginiz marka var mi ??

(Proteini HIQ dan almayacagim allahin belasi marka gereksiz pahali)

bu2. konum oldu yazan eden yok litfen yardim beyler bigjoy mu hardline mi
Bigjoy güzeldir kullandım daha önce fiyat performans ürünü.

herkesin kendi görüşü fakat nedense öyle markaları sevmiyorum denedim protein ocean belki fiyatı cok ucuz maddi durumlar icin ama kingsize dan cok memnunum

herkesin kendi görüşü fakat nedense öyle markaları sevmiyorum denedim protein ocean belki fiyatı cok ucuz maddi durumlar icin ama kingsize dan cok memnunum
protein ocean çok gomuluyor onu hic dusunmuyorum normalde duzenli hiq kreatin ve bcaa alan biriyim ancak proteinleri cok pahali oldugu icin bigjoy düşünüyorum

bigjoy uyduruk değildir de mi reis ona gore yarin decathlondan alacagim indirimde su an 480 TL 1kg
Valla cikolatalisini içiyorum içeriği iyi yotubda biri tierlist yapmış ordada iyi kategoride al yardımcı olur illa 32grm 1 servis 24 gram flan protein var bcca var bazı amino asitler var içimi yumusak para olsa hiç icmicem full doğal beslencem nede olsa böbreklere hafiften zararı var da para yok

Valla cikolatalisini içiyorum içeriği iyi yotubda biri tierlist yapmış ordada iyi kategoride al yardımcı olur illa 32grm 1 servis 24 gram flan protein var bcca var bazı amino asitler var içimi yumusak para olsa hiç icmicem full doğal beslencem nede olsa böbreklere hafiften zararı var da para yok
ulan türkiye bizi ne hale getirdin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,224,258
Üyeler
198,726
Son üye
Bourne99

Geri