Neler Yeni

"Provizyonda" ne demek ?

Zephyrggz

80+
Reaksiyon skoru
9
Merhaba bugün trendyol üzerinden paraf genç kredi kartı ile 3 aylık taksitli olmak üzere bir alışveriş yaptım, ödediğim miktar limtten düştü fakat kredi kartı borç ödemesine gelince borç 0 tl yazıyor işlemler kısmında ödenen miktar gözüküyor fakat provizyonda diyor ilk defa kredi kartı ile alışveriş yaptım, provizyonda ne demek ? ve ilk taksidimi nasıl yatıracağım borç öde kısmına geldiğimde 0 tl diyor ancak limitten düşmüş ne yapmam gerek hatalı bir şey var mı ? aydınlatırsanız sevinirim ilk seferim ve açıkçası biraz tırstım :D acil cevap verebilir misiniz ? yerimde duramıyorum şuan :uzgunpeepo:

Para önlem olarak provizyonda tutulur. Daha kayda geçmedi olarak düşünebilirsin. Taksidin günü geldiğinde ekstrene işlenir. Ekstre günün gelince ödersin.

Para önlem olarak provizyonda tutulur. Daha kayda geçmedi olarak düşünebilirsin. Taksidin günü geldiğinde ekstrene işlenir. Ekstre günün gelince ödersin.
teşekkür ederim, ödeme tarihinden önce ilk taksidi ödeyebilir miyim peki yoksa günü geldiğinde mi ödemem gerekli ?

teşekkür ederim, ödeme tarihinden önce ilk taksidi ödeyebilir miyim peki yoksa günü geldiğinde mi ödemem gerekli ?
Günü geldiğinde öde, erken ödeyeceksen taksidin pek mantığı kalmıyor. Erken ödemende hiçbir engel yok eğer ki merak ettiğin buysa.

Taksit tarihi geldiği zaman taksit ekstrene işlenir, o günden sonra istediğin zaman ödeyebilirsin.

Taksit tarihi geldiği zaman taksit ekstrene işlenir, o günden sonra istediğin zaman ödeyebilirsin.
Teşekkür ederim sağolun ☺️
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Günü geldiğinde öde, erken ödeyeceksen taksidin pek mantığı kalmıyor. Erken ödemende hiçbir engel yok eğer ki merak ettiğin buysa.
Teşekkür ederim satın alım yaparken ilk taksidi ödemeyi planlayarak yapmıştım,tek merak ettiğim erkenden ödeyebiliyor muyuz ilk taksidi oydu yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim ☺️🙏

• Muhteşem
Reaksiyonlar: Shaw
ödeme yapılmış limit düşmüş fakat ödeme karşı tarafa geçmemiş demek genelde z raporu alınmadığında oluyor ertesi gün veya max 2 güne karşı tarafa geçer

Geri