Neler Yeni

ps 3 pes 2021 performans

oneekiss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
fatih altay
Discord
fatihx37#5360
reisler ps 3 alıcam param anca buna yetiyor şimdi ps 3 ün gta 5 fifa 21 pes 21 veya 20 de olabilir bunların performansı nasıl görünti kalitesi vs ps 3 olupta oynayan yazabilirmi özellikle pes ve fifa .(görüntü kalitesi çok düşükmü)şimdiden eyw

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Fifa 21 PS3 için var mı?

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
valla hiçbirşey bilmediğim için soruyorum bende bilmiyorum
Ben yok diye biliyorum. PS3 için sadece GTA 5 var fakat görüntü kalitesi olarak bir şey beklemeyin.
Önerim biraz daha biriktirmeye bakıp PS4 almanızdan yana. En azından hala PS4'e oyunlar gelmeye devam ediyor.
Yeni nesil oyunları da oynayabilirsiniz.
Veya Xbox tarafına yönelip Gamepass ile birçok oyuna erişmeniz daha iyi olacaktır.

FIFA 19 ve PES 18 var sadece PS3'de son oyun olarak.
GTA V ise PC'de olmayan low ayarlar versiyonu grafikleri ile oynarsın sabit 30 fps oynarsın.

oneekiss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
fatih altay
Discord
fatihx37#5360
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben yok diye biliyorum. PS3 için sadece GTA 5 var fakat görüntü kalitesi olarak bir şey beklemeyin.
Önerim biraz daha biriktirmeye bakıp PS4 almanızdan yana. En azından hala PS4'e oyunlar gelmeye devam ediyor.
Yeni nesil oyunları da oynayabilirsiniz.
Veya Xbox tarafına yönelip Gamepass ile birçok oyuna erişmeniz daha iyi olacaktır.
anladım peki pes ve fifa kalitesi fps si iyi midir? çünkü ps4 almam bi tık imkansız.yeni çıkan oyunlarıda oynamayıveririm beni pes fifa oynatsın yeter
Mesaj otomatik birleştirildi:

FIFA 19 ve PES 18 var sadece PS3'de son oyun olarak.
GTA V ise PC'de olmayan low ayarlar versiyonu grafikleri ile oynarsın sabit 30 fps oynarsın.
hmm kırmada olabalirmi

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
anladım peki pes ve fifa kalitesi fps si iyi midir? çünkü ps4 almam bi tık imkansız.yeni çıkan oyunlarıda oynamayıveririm beni pes fifa oynatsın yeter
30 FPS sabit olması lazım.

Kırma oyun olacağını düşünmüyorum, ha varsa ise onlar da modlanmış oyunlardır.
Iyi forumlar.

CesarVialpando

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
729
İsim
CesarVialpando
reisler ps 3 alıcam param anca buna yetiyor şimdi ps 3 ün gta 5 fifa 21 pes 21 veya 20 de olabilir bunların performansı nasıl görünti kalitesi vs ps 3 olupta oynayan yazabilirmi özellikle pes ve fifa .(görüntü kalitesi çok düşükmü)şimdiden eyw
Reis ps3 alma bence bu saatten sonra. Biraz daha para koyup ps4 almanı öneririm. Bende pes 2018 var ps3'te ve görüntü kalitesi bayağı düşük ve çok cansız. Onu satıp yeni bir monitör alacağım ben de. Ömrü doldu artık.

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Fifa 19 ve Pes 18 çıktı o konsola en son, sonrası yok PS3 için.

Ek olarak PS3 için çıkan Pes 18 ile PC/PS4 için çıkan arasında da dağlar kadar fark var. PS3 donanımı PS4/PC de kullanılan yeni fizik motorunu kaldırmadığı için oyun Pes 18 adıyla çıksa da hala 2013lü yıllardan kalma oynanış mantığı var oyunlarda. Görüntü kalitesi de aynı şekilde. PES 13 ile 18 arasında ciddi bir görüntü farkı göremezsin PS3 de.

PS için özel çıkan oyunlar senin için çok önemli değilse bence o parayla Xbox One al. Hem güncel oyunları (RDR2, Fifa 21/22) sorunsuz oynarsın hem de fiyat olarak neredeyse aynılar.

Yok ben TLOU vs için alıyorum diyorsan o şaheserleri oynamak için PS3 al 😀

oneekiss

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
fatih altay
Discord
fatihx37#5360
Fifa 19 ve Pes 18 çıktı o konsola en son, sonrası yok PS3 için.

Ek olarak PS3 için çıkan Pes 18 ile PC/PS4 için çıkan arasında da dağlar kadar fark var. PS3 donanımı PS4/PC de kullanılan yeni fizik motorunu kaldırmadığı için oyun Pes 18 adıyla çıksa da hala 2013lü yıllardan kalma oynanış mantığı var oyunlarda. Görüntü kalitesi de aynı şekilde. PES 13 ile 18 arasında ciddi bir görüntü farkı göremezsin PS3 de.

PS için özel çıkan oyunlar senin için çok önemli değilse bence o parayla Xbox One al. Hem güncel oyunları (RDR2, Fifa 21/22) sorunsuz oynarsın hem de fiyat olarak neredeyse aynılar.

Yok ben TLOU vs için alıyorum diyorsan o şaheserleri oynamak için PS3 al 😀
anladım çok çok eyw

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,020,739
Üyeler
161,743
Son üye
kadbrprm
Top Bottom