🃏JOKER🃏
80+ Platinum
Dahası
sahibinden satılan cihazların garantisi olmuyor şimdi ps5 zamlandı bazıları fiyat güncellenmesini unutuyor
Ayn vazgeçtim ondan ztnresmi fiyati 11.999 olan ps5 in 8500 den satilmasi pek inandirici degil bide sifirmis ava giderken avlanmayasin
Dostum kendikini satmayı düşünüyormusunGeçen hafta bahçeşehir vatandan sordum 12.500 TL cd versıyon. Mart ayı ıcerısınde gelecek dedı.
Sahibinde param güvende ile diyor alabilirsin dedim kalsın riske gerek yok uygun 4 slim alsam yeter şimdilikPiyasanın çok altında.
Baktım şimdi CD’li versiyonu 13k’ya satıyorlar.
Valla faturası varsa ve elden alacaksanız olabilir belki.
Size direk param güvende linki gelirse bazı linkler fake olabiliyor.Sahibinde param güvende ile diyor alabilirsin dedim kalsın riske gerek yok uygun 4 slim alsam yeter şimdilik
kurtarmaz sakin yollamaBende Ps5 Buldum Bitane yurt dışı 6k istiyor adam İzmir'de havale olarak 2bin yollarsan yollarım dedi dekont açıklaması farklı bir konuda beni kurtarır mı
Kanka peki bende ps4 slim var 1tb 2kol 1 kol sıfır 2 tane de oyun var ne kadar eder bu cihazkurtarmaz sakin yollama
bilgim yok maalesefKanka peki bende ps4 slim var 1tb 2kol 1 kol sıfır 2 tane de oyun var ne kadar eder bu cihaz
Kendikini satmayı düşünüyorueğer online oynamayacaksan 9.0 sürüm ps4 yada ps4 pro al jailbreak yap keyfine bak ustam yüzlerce ps4 oyunu türkçe yamalı artı PS1-ps2 oyunları binlerce oynanacak oyun var. ben çok memnunum konsoldan
2018 de sıfır ps4 slim + 3 oyunlu bundle 1250-TL ye almıştım memleket bitmiş
Abi 3300 e gider die biliyorum bir ihtimalKanka peki bende ps4 slim var 1tb 2kol 1 kol sıfır 2 tane de oyun var ne kadar eder bu cihaz
4100 lira veren var şuan cihaz temiz benim insta ver istersen foto atıyımKendikini satmayı düşünüyoru
Abi 3300 e gider die biliyorum bir ihtimal
4000 e bıraksan belki istersen instagram adresini ver ordan detaylı konuşalım seninki temizse senden alabilirim
cengiz_dmrkl21 instadan yazarmısın4100 lira veren var şuan cihaz temiz benim insta ver istersen foto atıyım