PS 5 Digital Edition mı Blue ray mi?

Reaksiyon skoru
95
PS 5 Digital Edition ile PS 5 Blue ray arasındaki fark nedir? Oyunu mağazalardan CD olarak değil de, PlayStation'un kendi uygulamasından satın alarak PS 5'te oynamayı istiyorum. Sizce hangi modeli almalıyım? Aralarındaki farkları açıklar mısınız? Blue ray alınca, sadece CD takılarak mı oyun oynayabiliyoruz, Mağazadan oyun satın alamıyor muyuz? İkisinde de 4K var mı?

@Yunus274 hocam dün çok yardımcı olmuştu teşekkürler. Bu konuda yardımcı olur musunuz?

Bluray olanda kutulu oyun alıp oynayabilirsin geri kalan her şey aynı dijital oyunda alıp oynayabilirsin tabi ki

PS 5 Digital Edition ile PS 5 Blue ray arasındaki fark nedir? Oyunu mağazalardan CD olarak değil de, PlayStation'un kendi uygulamasından satın alarak PS 5'te oynamayı istiyorum. Sizce hangi modeli almalıyım? Aralarındaki farkları açıklar mısınız? Blue ray alınca, sadece CD takılarak mı oyun oynayabiliyoruz, Mağazadan oyun satın alamıyor muyuz? İkisinde de 4K var mı?

@Yunus274 hocam dün çok yardımcı olmuştu teşekkürler. Bu konuda yardımcı olur musunuz?
Bluray derken Standart Edition'dan bahsediyorsunuz galiba. Standart Editionda Bluray okuyucusu var bu şekilde CD'lerle 4K oyun oynarsınız ve PS5 mağzasından dijital oyunları da satın alabilirsiniz, dijital versiyonda bu kısım yok sadece mağzasından alabilirsiniz.

Dijital olan cihazda cd girişi yok mağazadan indiriyorsun cdli olan cihaz ise hem cd den yüklersin hemde mağazadan ikisi de 4k zaten cdli alırsan sahibinden letgo gibi siteler den daha uygun fiyata alırsın oyunu ister takas yaparak üstüne ufak bir miktar ödeyerek de sahibi olursun cdli sürüm alırsan mağazada oyun 1000tl ise 2.ellerde 700-800 dür

Bluray olanda kutulu oyun alıp oynayabilirsin geri kalan her şey aynı dijital oyunda alıp oynayabilirsin tabi ki
Bluray derken Standart Edition'dan bahsediyorsunuz galiba. Standart Editionda Bluray okuyucusu var bu şekilde CD'lerle 4K oyun oynarsınız ve PS5 mağzasından dijital oyunları da satın alabilirsiniz, dijital versiyonda bu kısım yok sadece mağzasından alabilirsiniz.
Tek fark birinde CD okuyucu var, diğerinde yok yani. Ayrıca ikisinde de 4K var değilmi?

Tek fark birinde CD okuyucu var, diğerinde yok yani. Ayrıca ikisinde de 4K var değilmi?
Evet var geri kalan her şey aynı
Post automatically merged:

Ayrıca almışken cdli almani tavsiye ederim illaki lazım olur cdli oyun denk gelir indirimde vs.

Biri hem dijital oyun hem fiziksel CD ile çalışıyor, aynı zamanda blueray filmleri falan da çalışıyor.

Diğeri sadece dijital oyunla çalışıyor.

Onun dışında güçleri vs her şeyleri aynı.

Kutulu oyun almıyorsan dijital versiyonunu al. Duruma göre ileride SSD ekleyip kapasitesini yükseltirsin. PS5'e SSD takmak zor bir şey değil zaten.

Kutulu oyun almıyorsan dijital versiyonunu al. Duruma göre ileride SSD ekleyip kapasitesini yükseltirsin. PS5'e SSD takmak zor bir şey değil zaten.
Ben oyunları mağazadan alıyorum
Bir de PS5 CDLİ versiyonda PS4 cdleri de çalışıyor.
Yıllık PS Plus almayı düşünüyorum da, geçmişte AVM'de D&R mağazalarında Fifa ve Pes gibi oyunların 800 TL olduğunu görünce, kim alıyor ki bu fiyata oyun CD'si diyordum ve şuanda CD'li oyun alma durumu pahalı olduğunu düşünüyorum. O yüzden direkt digital versiyonu tercih ediyorum.

Geri