PS 5 16.300 TL sizce alınır mı?

eneskaya6

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,485
Mediamarkt Avusturya da PS5 825GB 333 euro 16300 TL yapıyor. Sizce almaya değer mi?

GTA 6 için önümüzde ki sene kesin almayı düşünüyordum ama ps 5 gta 6 ne derece oynatacak belli değil. Fiyat için yorumlarınız nedir?
1764009209739.webp

Son düzenleme:
fiyatı gayet güzel ama gta6 yı ne derece oynatacağı dediğin gibi belli değil ama optimize ederler büyük ihtimalle olduğu kadar

alabılıyorsan pro al ya da alma

alabılıyorsan pro al ya da alma
Pro tam 2 katı 666 euro yani 32k. Şuan için pro almam gibi duruyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Seneye Gta 6 yı düzgün oynatmasa da satıp yükseltmek ne derece mantıklı olabilir?

Kesinlikle alınır pro alınmaz. PS5 al PS6 2027 gibi çıkınca PS6 alırsın. GTA konusuna gelecek olursakta adamlar oyunu bir çok platformda çıkaracaklar öncelik olarak konsolda çıkaracaklar. PS5 konsol kullanan oyuncu sayısı PS5 Pro kullananlardan daha fazla milyonlarca insan PS5 slim kullanıyor tabikide oyunu satmak için optimize edeceklerdir.

Kesinlikle alınır pro alınmaz. PS5 al PS6 2027 gibi çıkınca PS6 alırsın. GTA konusuna gelecek olursakta adamlar oyunu bir çok platformda çıkaracaklar öncelik olarak konsolda çıkaracaklar. PS5 konsol kullanan oyuncu sayısı PS5 Pro kullananlardan daha fazla milyonlarca insan PS5 slim kullanıyor tabikide oyunu satmak için optimize edeceklerdir.
PS 6 yı Gta 6 ile çıkarırlar diye düşünüyordum tarih verdiler mi? Bence de ps 5 oynatmalı yoksa milyonlarca insan oynayamaz.

PS 6 yı Gta 6 ile çıkarırlar diye düşünüyordum tarih verdiler mi? Bence de ps 5 oynatmalı yoksa milyonlarca insan oynayamaz.
PS6 çıkış tarihi 2027 senesi diye söyleniyor. GTA 6 sony oyunu olmadığı için. PS6 ile bir bağlantısı yok. Mesela god of warın yeni oyununu çıkaracak olsa sony belki PS6'yı bekler ama Rockstar Games beklemez. Aynı anda ps5 ve xboxlara çıkacak oyun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,642
Üyeler
185,141
Son üye
cyt4666
Geri