❌İndirim Bitti! PS 5 Slim 2kol 20500 Tl

iptal gelir ps5 pro yeni zamlandı salmazlar 20e bence

çekildiler ama tr garantisi veren bilkom var onunkiler daha pahalı ama bu 2 kol ps5 slim normal fiyatta ithalatçı garanti için hatta pahalı bile olabilir
Peki bilkom garantili değilde eski sony türkiye garantili cihazlara kim bakıyor benim 30.09.2023 tarihinde aldığım ps5 varda bu cihaz ben alırken sony türkiye garantili diye almıştık.

Peki bilkom garantili değilde eski sony türkiye garantili cihazlara kim bakıyor benim 30.09.2023 tarihinde aldığım ps5 varda bu cihaz ben alırken sony türkiye garantili diye almıştık.
valla onu bilmiyorum ne desem yalan olur çokta zamanı kalmamış zaten

Playstationun Türkiye garantili hali şuan zamlandığı söyleniyor. İthalatcı garantili diye itelenen bu ürünler zaten 13 14 bin lira maliyete sahip olduğu için elden zorlarsanız 18 e kadar esnaflardan kapalı kutu şeklinde rahatça satın alabilirsiniz. O öyle böyle bedava falan değil 20500 tl gayet iyi para garantisi olmayan bir konsol için. Zaten herhangi bir kusur halinde ithalatcı firma da sizin yüzünüze bakmaz ne de öyle bir garanti kağıt üzerinde olmaktan öteye bile gitmiyodur.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynı şekil bilkom bakıyor.

1750356007123.webp

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,233
Üyeler
184,754
Son üye
Berkcanbrs
Geri