- Reaksiyon skoru
- 1,083
sonynin turkiye ayagi yok zaten diye biliyorum gecen sene mi ne cekilmislerdiithalatçı garantili bu normal fiyat değil mi
Bilkom aldısonynin turkiye ayagi yok zaten diye biliyorum gecen sene mi ne cekilmislerdi
çekildiler ama tr garantisi veren bilkom var onunkiler daha pahalı ama bu 2 kol ps5 slim normal fiyatta ithalatçı garanti için hatta pahalı bile olabilirsonynin turkiye ayagi yok zaten diye biliyorum gecen sene mi ne cekilmislerdi
Peki bilkom garantili değilde eski sony türkiye garantili cihazlara kim bakıyor benim 30.09.2023 tarihinde aldığım ps5 varda bu cihaz ben alırken sony türkiye garantili diye almıştık.çekildiler ama tr garantisi veren bilkom var onunkiler daha pahalı ama bu 2 kol ps5 slim normal fiyatta ithalatçı garanti için hatta pahalı bile olabilir
valla onu bilmiyorum ne desem yalan olur çokta zamanı kalmamış zatenPeki bilkom garantili değilde eski sony türkiye garantili cihazlara kim bakıyor benim 30.09.2023 tarihinde aldığım ps5 varda bu cihaz ben alırken sony türkiye garantili diye almıştık.
Aynı şekil bilkom bakıyor.Peki bilkom garantili değilde eski sony türkiye garantili cihazlara kim bakıyor benim 30.09.2023 tarihinde aldığım ps5 varda bu cihaz ben alırken sony türkiye garantili diye almıştık.