oncelikle hiziniz pek iyi degil gunumuz icin 50 az kaliyor soruna gelicek olursak kablolu deneyebilirsin ayrica guvenli ag profilindeyseniz buda bir etken olacaktir.Merhabalar ps5imde oyun oynamak istedim fakat networke bağlanmadı wifi resetledim ps5i yeniden başlattım olmadı ayrıca internetim iyi bence konteol ettim speed testden 50 hızı var
Evet. Uygulama falan da kafayı yemiş.Olay adamın internetinde değil gece 3 ten beri psn de sıkıntı var kapalı psn.
Alıntıyı görüntüle
Bakım varmış.Benzer sorun hepimizde var. Çözülmesi bekleniyor.
Görmeden wifi ve kablo üzerinden bağlanmaya çalıştım olmadı dur makineyi sıfırlayayım dedim. O sırada gördüm. Genel sıkıntıyı. Neyse makine bir temizlik görsünBakım varmış.
Benim kablosuz zaten sıkıntılı olduğundan 1 ay önce CAT 6 kablo alıp öyle bağlantı çektim PS5'e. Dedim herhalde başkaları da aynı dertten muzdarip.Görmeden wifi ve kablo üzerinden bağlanmaya çalıştım olmadı dur makineyi sıfırlayayım dedim. O sırada gördüm. Genel sıkıntıyı. Neyse makine bir temizlik görsün![]()
Koskoca sistem çöküyor üstünden saatler geçiyor. Bir çok forum ve yayın kuruluşunda haber öyle geç düşüyor ki kullanıcılar acaba internetim de mi sorun var. Ne bilelim hesabımıza ban mı attılar diye çözüm aramaya başlıyoruz... Neyse bir tur Xbox Series S kullanma zamanımız gelmiş.Benim kablosuz zaten sıkıntılı olduğundan 1 ay önce CAT 6 kablo alıp öyle bağlantı çektim PS5'e. Dedim herhalde başkaları da aynı dertten muzdarip.
Daha yeni haber olmuş.