Neler Yeni

PS özel oyunlarını oynamak için PS4 mü alsam ekran kartı mı alsam?

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Uncharted 4, Days Gone, TLOU, GOW oynamak istiyorum. Sizce PS4 mü daha mantıklı olur yoksa PC güçlendirip bu oyunların PC ye gelmesini mi bekleyim sizce?

Uncharted 4 yakında gelecekmiş, Days Gone geldi, TLOU ve GOW da gelir değil mi?

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan
Uncharted 4, Days Gone, TLOU, GOW oynamak istiyorum. Sizce PS4 mü daha mantıklı olur yoksa PC güçlendirip bu oyunların PC ye gelmesini mi bekleyim sizce?

ne kadar paran var ? 3k'ysa max para git ps al oyunların tadını çıkar 3k ya bu seviyede oyun oynatacak pc yok

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3

hepsi gelicek zamanla.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Bilgisayarının özellikleri nedir?

Zor bir olasılık, geleceğini sanmıyorum. Gelirse sadece TLOU 1 gelir.
hayır hepsi zamanla pc'ye gelicek sony yol haritasını değiştiriyor yavaş yavaş. konsol devri biticek ve cloud ile oyunculuk başlıycak sony biraz bunu geç anladı ama çaktı köfteyi sonunda.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Gelmeyecek. Sony gibi dev bir şirket milyonlarca oyuncunun sırf exc oyunlar için konsol aldığının farkında bu bağlamda en popüler exc oyunların PC'ye gelmesi imkansız.
konsol satmak karlı değil ve zahmetli belirli bir zaman sonra hepsi gelicek ve bütün cihazlarda oynanabilir olucak. bana ps4 100 milyon sattı nasıl karlı değil felan deme.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Gelmeyecek. Sony gibi dev bir şirket milyonlarca oyuncunun sırf exc oyunlar için konsol aldığının farkında bu bağlamda en popüler exc oyunların PC'ye gelmesi imkansız.
Uncharted 4 geliyormuş şimdi de PC ye. Ben de öyle düşünüyordum ama Uncharted 4 bile geliyorsa diğer oyunlar da gelir mi diye şüphelendim Sony’den.

Top Bottom