silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Senin yerinde olsam Ps5/Ps4 farketmez direkt alırdım çok zaman kaybettin tatmalısın bu oyunları.Oyunu PS3 de oynadım ben bu arada. Çok iyiydi grafikler, PS4 versiyonu eminim daha iyidir.
Genel olarak remake esilen oyunlara baktığımız zaman günümüz bilgisayarlarında açılmayan veya ciddi anlamda berbat gözüken oyunlara yapılıyor.(çoklu çekirdek kullanımını desteklemeyen veya 144hz de çalışmayan gibi) Tlou konsol oyunu olsa da ilk çıktığı 2013 senesine göre kıyaslarsak hala keyifle oynanabilcek durumda ki zaten remasteredı da var.1. oyunun artık elden geçmesi lazım bence geçenlerde bitirmiştim baya eskimiş , yenice @isikt11 başlamıştı senin diyiceğin bir şey varmı mikrofonu sana bırakıyorum
Bence beklemene gerek yok remastered hali bile hala çok iyi. Remake yapılması yapan firmayı bir kenara bıraksak bile daha çok erken ve saçma zaten.Kesin geliyor yani?
Remaster oynarım diyordum ben ama Remake daha mı iyi olur ya
Neyse ben beklemeyim ya
Daha oynamadım ama 2. oyunun üzerine ne koyabilirlerki mekanik olarak arşa çıktı nerdeyse.Genel olarak remake esilen oyunlara baktığımız zaman günümüz bilgisayarlarında açılmayan veya ciddi anlamda berbat gözüken oyunlara yapılıyor.(çoklu çekirdek kullanımını desteklemeyen veya 144hz de çalışmayan gibi) Tlou konsol oyunu olsa da ilk çıktığı 2013 senesine göre kıyaslarsak hala keyifle oynanabilcek durumda ki zaten remasteredı da var.
Hadi bi delilik edip remake yapımına başladın dandik firma beceremedi diye naughty doga niye veriyorsun sal adamları 3. başyapıtı çıkarsınlar. Resmen ronaldoyu ptt 1. ligte oynatmak gibi bişi
2. elde oyunlu ucuz PS4 bulamıyorum ya bulsam alacağım büyük ihtimalleSenin yerinde olsam Ps5/Ps4 farketmez direkt alırdım çok zaman kaybettin tatmalısın bu oyunları.
ps5 in nimetlerinin daha suyununun çıkartılmadığını düşünüyorum. Mekanik anlamda birşeyler katamasalar bile bana göre hikaye anlamında da 1 mükemmelken 2de daha da iyi yapmayı başardılar 3. oyunda da başarabilirlerse(ki bence yapabilirler hala) o stüdyo arşa çıkarDaha oynamadım ama 2. oyunun üzerine ne koyabilirlerki mekanik olarak arşa çıktı nerdeyse.
Hayatımdaki bütün şansımı Ps4 alırken kullandım umarım sende alıcağın üründen mennun kalırsın.2. elde oyunlu ucuz PS4 bulamıyorum ya bulsam alacağım büyük ihtimalle
Adamlar PS4 Fat kasayı 3200e satıyorHayatımdaki bütün şansımı Ps4 alırken kullandım umarım sende alıcağın üründen mennun kalırsın.
Ps4 fat kasa 3200 olamaz nerde yaşıyorsun ? sıfır Ps4'ü 3 oyun ile birlikte 2300 TL'ye almıştım dediğin fiyatlar çok anormal yüsek.Adamlar PS4 Fat kasayı 3200e satıyor
Ben şuan ucuz alma derdindeyim ama umarım aldığım cihaz sorunsuz bir cihaz olur o da var tabi
800TL ye FIFA 19+PS4 800 TL di 2019 da. Valla keşke alıp kenara altın niyetine koysaydım bu ne fiyat böylePs4 fat kasa 3200 olamaz nerde yaşıyorsun ? sıfır Ps4'ü 3 oyun ile birlikte 2300 TL'ye almıştım dediğin fiyatlar çok anormal yüsek.
Gow edition fln çok önemli değil aslında mat kasa bir slim alsan ileride özelleştirebilirsin istediğin oyunun stickerları ile bu arada 2 ay önce bu fiyatlar vardı nerde yaşıyorsun merak ettim.800TL ye FIFA 19+PS4 800 TL di 2019 da. Valla keşke alıp kenara altın niyetine koysaydım bu ne fiyat böyle
Şehir dışında 2900e PS4 GOW editon var onu alabilirim belki fiyatta anlaşırsak satıcıyla.