Belki deneyerek deneyerek yapmıştır siz öyle yapabiliyorsanız sizde 2027'e kadar uzatın.Bugun 2027'ye kadar uzattı bir arkadaşım.
Belki deneyerek deneyerek yapmıştır siz öyle yapabiliyorsanız sizde 2027'e kadar uzatın.Bugun 2027'ye kadar uzattı bir arkadaşım.
cuzdana para ekle oyle al yillarin sorunu1 yıllık aldım. 2. defa almaya çalışıyorum.
öyle yapıyorum şu an aynıcuzdana para ekle oyle al yillarin sorunu
o zaman sorun vardir ps destegi ara hangi karti kullaniyorsun?İlk alımımı yaparken hata veriyordu sürekli, sonra hatayı verdi bankadan bildirim geldi 400 TL para çekilmiştir diye. Sadece konsol üzerinden satın almayı denemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
öyle yapıyorum şu an aynı
Yapıkredi, ziraat ve akbank denedim olmadı. Cüzdandan denedim olmadı. Sunucularından kaynaklı bir sorun olabileceğini düşünüyorum. Ekstra bir bakiye ekledim ödeme yöntemleri sayfasında eklenen bakiye gözüküyor fakat sepete gelince eklenen bakiye gözükmüyor.o zaman sorun vardir ps destegi ara hangi karti kullaniyorsun?
valla ben bu sorunla ps4 den beri yasiyorum hep cuzdana para ekle bolumden cozuyordum bazen oradan da olmuyordu 1-2 haftaya sorun cozuluyordu sen konsolda da cuzdana para eklemeyi deneYapıkredi, ziraat ve akbank denedim olmadı. Cüzdandan denedim olmadı. Sunucularından kaynaklı bir sorun olabileceğini düşünüyorum. Ekstra bir bakiye ekledim ödeme yöntemleri sayfasında eklenen bakiye gözüküyor fakat sepete gelince eklenen bakiye gözükmüyor.