PS PLUS DELUXE 2700TL

İlk alımımı yaparken hata veriyordu sürekli, sonra hatayı verdi bankadan bildirim geldi 400 TL para çekilmiştir diye. Sadece konsol üzerinden satın almayı denemedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cuzdana para ekle oyle al yillarin sorunu
öyle yapıyorum şu an aynı

İlk alımımı yaparken hata veriyordu sürekli, sonra hatayı verdi bankadan bildirim geldi 400 TL para çekilmiştir diye. Sadece konsol üzerinden satın almayı denemedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

öyle yapıyorum şu an aynı
o zaman sorun vardir ps destegi ara hangi karti kullaniyorsun?

o zaman sorun vardir ps destegi ara hangi karti kullaniyorsun?
Yapıkredi, ziraat ve akbank denedim olmadı. Cüzdandan denedim olmadı. Sunucularından kaynaklı bir sorun olabileceğini düşünüyorum. Ekstra bir bakiye ekledim ödeme yöntemleri sayfasında eklenen bakiye gözüküyor fakat sepete gelince eklenen bakiye gözükmüyor.

Yapıkredi, ziraat ve akbank denedim olmadı. Cüzdandan denedim olmadı. Sunucularından kaynaklı bir sorun olabileceğini düşünüyorum. Ekstra bir bakiye ekledim ödeme yöntemleri sayfasında eklenen bakiye gözüküyor fakat sepete gelince eklenen bakiye gözükmüyor.
valla ben bu sorunla ps4 den beri yasiyorum hep cuzdana para ekle bolumden cozuyordum bazen oradan da olmuyordu 1-2 haftaya sorun cozuluyordu sen konsolda da cuzdana para eklemeyi dene

Geri