Neler Yeni

PS PLUS DELUXE 2700TL

Cardatore

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Varol Can
2025 i geçmiyor sanırım 7 8 defa denedim hata mesajı veriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ErayAtlatan
İlk alımımı yaparken hata veriyordu sürekli, sonra hatayı verdi bankadan bildirim geldi 400 TL para çekilmiştir diye. Sadece konsol üzerinden satın almayı denemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

cuzdana para ekle oyle al yillarin sorunu
öyle yapıyorum şu an aynı

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Batın Köse
İlk alımımı yaparken hata veriyordu sürekli, sonra hatayı verdi bankadan bildirim geldi 400 TL para çekilmiştir diye. Sadece konsol üzerinden satın almayı denemedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

öyle yapıyorum şu an aynı
o zaman sorun vardir ps destegi ara hangi karti kullaniyorsun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
ErayAtlatan
o zaman sorun vardir ps destegi ara hangi karti kullaniyorsun?
Yapıkredi, ziraat ve akbank denedim olmadı. Cüzdandan denedim olmadı. Sunucularından kaynaklı bir sorun olabileceğini düşünüyorum. Ekstra bir bakiye ekledim ödeme yöntemleri sayfasında eklenen bakiye gözüküyor fakat sepete gelince eklenen bakiye gözükmüyor.

Patates Köftesi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
370
İsim
Batın Köse
Yapıkredi, ziraat ve akbank denedim olmadı. Cüzdandan denedim olmadı. Sunucularından kaynaklı bir sorun olabileceğini düşünüyorum. Ekstra bir bakiye ekledim ödeme yöntemleri sayfasında eklenen bakiye gözüküyor fakat sepete gelince eklenen bakiye gözükmüyor.
valla ben bu sorunla ps4 den beri yasiyorum hep cuzdana para ekle bolumden cozuyordum bazen oradan da olmuyordu 1-2 haftaya sorun cozuluyordu sen konsolda da cuzdana para eklemeyi dene

Top Bottom