Neler Yeni

Ps vs Xbox hangisi daha iyi(ANKET)

Xbox mı PlayStation mı?

• Xbox

Oylar: 46 38.0%
  • PlayStation

Oylar: 75 62.0%

• Oy kullanan toplam üye
    121

samurai23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Toprak Beydemir
Ps5 30fps değil

1000lerce çöpe karşı psdeki 7-8 oyunu tercih ederim
1000 lerce çöp demenle zaten nasıl bir kafada olduğun anlaşılıyor :D 8k verip birde her oyuna 800 lira bayılmak enayi işidir ki zateb aklı olan series s aldı oynuyor bile game pass ile siz özel oyunların çıkmasını bekleyebilirsiniz bide 800 lira hazırda bulundurun da oyun alıcaksanız ya hani

Ariseks

80+ Gold
1000 lerce çöp demenle zaten nasıl bir kafada olduğun anlaşılıyor :D 8k verip birde her oyuna 800 lira bayılmak enayi işidir ki zateb aklı olan series s aldı oynuyor bile game pass ile siz özel oyunların çıkmasını bekleyebilirsiniz bide 800 lira hazırda bulundurun da oyun alıcaksanız ya hani
Oyunların 800 TL olması benim suçum değil 60-70 dolarlık oyun bizim ülkede o fiyatlara oluyorsa sorumlusu ben değilim hem düşük bütçeliler için xbox daha iyi olduğunu biliyoruz ama benim sorumda düşük bütçe demiyor

samurai23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
129
İsim
Toprak Beydemir
Binlerce oyun dediğim sadece geriye uyumluluk :) bakın bi ps5 de geriye uyumluluk var mı konsolu alsanız kaç tane oyun oynayabilecekseniz ps5 de azıcık araştırın lütfen
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunların 800 TL olması benim suçum değil 60-70 dolarlık oyun bizim ülkede o fiyatlara oluyorsa sorumlusu ben değilim hem düşük bütçeliler için xbox daha iyi olduğunu biliyoruz ama benim sorumda düşük bütçe demiyor
Ozaman bütçe sıkıntı değilse keyfine göre hangisi daha çok hoşuna gidiyorsa bütçelik bir durum yoksa ortada şayet ama xboxda klavye mouse desteği fps boost desteği quick resume daha bir çok yeni nesil teknoloji var ps5 de olmayan yine Xbox daha önde

Cigolayt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Cigolayt Cigolaytoğlu
Binlerce oyun dediğim sadece geriye uyumluluk :) bakın bi ps5 de geriye uyumluluk var mı konsolu alsanız kaç tane oyun oynayabilecekseniz ps5 de azıcık araştırın lütfen

3000+ oyun ile tüm PS4 kütüphanesi?

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok

wass

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Kayra
İlgilendiği Kategoriler
HipHop
Twitter
wass015
Discord
wass#0315
Ucuza güncel PC oyunlarını oynayabileceğin bir cihaz lazımsa Xbox

Yok ben konsol aldığımı hissetmek istiyorum, sadece bu konsolla oynanan oyunlar olsun deniyorsa PS derim.

Ben şahsen Xbox almayı çok düşündüm ama sonra “ya bunun benim yıllardır kullandığım PC’lerden ne farkı var, sadece daha yüksek grafik için konsola para mı ödeyeceğim” diyerek vazgeçtim. Şuan PS için para biriktiriyorum.
Aga bu çocuk daha geçen dün bilgisayarcının topladığı sisteme mükemmel demiyor muydu?

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok

Alfha13

80+ Silver
Gamepass oyunlarına çöp demişler, herhalde her gün RDR2, Last of Us 2, Spider-Man, God of War falan oynuyolar.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Gamepass oyunlarına çöp demişler, herhalde her gün RDR2, Last of Us 2, Spider-Man, God of War falan oynuyolar.
Oyunların hepsine aynı anda sahip olacak adam gidip bi adet de series x felan edinecek güçte :D

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,420
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ozaman bütçe sıkıntı değilse keyfine göre hangisi daha çok hoşuna gidiyorsa bütçelik bir durum yoksa ortada şayet ama xboxda klavye mouse desteği fps boost desteği quick resume daha bir çok yeni nesil teknoloji var ps5 de olmayan yine Xbox daha önde
Bütçe sorunu olmayan adam ps5 series x nintendo switch ve pc edinsin :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,128
Üyeler
166,891
Son üye
Mehmetcna
Top Bottom