Neler Yeni

PS vs XBOX Kararsızlığı Yaşıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Dry
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi forumlar.
Ps5 bildiğiniz gibi stoklarda yok ve stoklara gelince almak istiyorum. Fakat şöyle bir sorunum var 4k tv veya monitöre sahip değilim. Ps alırsam tv alma imkanım yok birkaç seneye belki. Ben de bu durumda xbox series s alayım diyorum fakat burada da bu konsolun ömrü ne olacak sorusu aklıma takılıyor. 1080p tv var hani monitör alabilirim belki uygun fiyata. Dualsense ve ps deneyimini yaşamak istiyorum ama 4k kullanamayacağım anlamsız geliyor. Siz olsanız ps5 digital edition mu alırdınız (2 yıla tv veya monitör alabilirim) yoksa hiç değmez xbox series s al seni üzmez mi diyorsunuz. Daha önce hiç konsolum olmadığını varsayarak yorum yaparsanız çok mutlu olurum.

Techno08

80+ Gold
Bende Gürcistandan series x alacağım. Halihazırda pc'm var ama orada bile ps5 çok pahalı. Eğer pc'niz varsa ps5 alın Bence. Ayrıca 1080p de olsa ps5'deki oyunların kötü gözükeceğine inanmıyorum.

xragu

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,315
İsim
Fenasi Kerim durmaz
ps5 al xbox değmez bencee 1080p de iyidir sonra 4k ya geçersin

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,890
İsim
Barış Karalı
xbox a bir tülü ısınamadım ben. Market genişliği ve kullanımından dolayı ps4 alırdım şahsen ben olsam.

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Dry
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Laptopum var oyuncu laptopu değil öyle gta 5i düşükde 40-50 fpsde oynatan bir şey onu yüksetsem ps5 masrafı yapmış olucam. En güzeli ps5 beklemek. Birkaç videoda xbox series s övmüşler durup bir an kararsızlık yaşadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Dry
Bende Gürcistandan series x alacağım. Halihazırda pc'm var ama orada bile ps5 çok pahalı. Eğer pc'niz varsa ps5 alın Bence. Ayrıca 1080p de olsa ps5'deki oyunların kötü gözükeceğine inanmıyorum.
Ben laptopda hala 1336x768 kullanıyorum 1080 ps5 bile bana iyi gelecektir. Masaüstü alma imkanım olsa direk onu alırdım aslında ama işte öğrencilik durumları malum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

xbox mantıklı gamepass olayından dolayı
Bana da mantıklı geliyor ama tek korkum 4-5 yıl sonra yeni nesil oyunları 1080p bile açamaması. Bu ihtimalden korkuyorum yoksa uygun fiyatlı cezbediyor.

KendineMüzisyen

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,778
İsim
Arda Güler
İlgilendiği Kategoriler
Boş konu
Ben laptopda hala 1336x768 kullanıyorum 1080 ps5 bile bana iyi gelecektir. Masaüstü alma imkanım olsa direk onu alırdım aslında ama işte öğrencilik durumları malum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bana da mantıklı geliyor ama tek korkum 4-5 yıl sonra yeni nesil oyunları 1080p bile açamaması. Bu ihtimalden korkuyorum yoksa uygun fiyatlı cezbediyor.
one x al o zaman

Top Bottom