saleRan
80+ Bronze
- En İyi Cevap
- 1
Benimkide öyle süpersilim kırdırılmamış 48 oyun var ateş kırmızısı şimdilerde satmayı düşünüyorum
Benimkide öyle süpersilim kırdırılmamış 48 oyun var ateş kırmızısı şimdilerde satmayı düşünüyorum
Merhaba bende ikinci el ps3 almak istiyorum 500 TL ye aldım demişsin nerden buldun acaba çok uyguna almışsın ben gitti gidiyordan buldum ps3 slim 500 GB 1100 TL adam dedi 2 kolu var ve kırıp istediğin oyunu yükleyebiliyon yani. Yardımcı olur musun ps3 e 1000 lira para vermek istemiyorumArkadaşlar gidip PS3 aldım. Temiz Slim 3000 modelinden aldım 500TL'ye. Internetten bakıp oyun falan yükledim. Önerileriniz için teşekkürler. Performansı grafikleri falan güzel. Oynamak istediğim çok oyun var. Bu cihaz beni bayağı oyalayacak gibi.
Ps4 al benceArkadaşlar elimde birikmiş bir para var iki konsoldan birini almak istiyorum ancak hangisini alacağım konusunda kararsın kaldım elimdeki para ne ps4 ne xbox one almaya yetmiyor. Hangisini tavsiye edersiniz ve neden tavsiye edersiniz? Alirken neye dikkat etmem lazim? Onerilerinizi bekliyorum
kardeşim kesinlikle ama kesinlikle ps3 çok efsane oyun serileri var god of war gibi daha marjinal oyunlara sahip, the last of us, rdr2 gibi ben olsam ps3 alırdım crackli bir ps3 e oyun atmayı öğrensen dilediğin oyunu yükleyip silebilirsinde misss.Arkadaşlar elimde birikmiş bir para var iki konsoldan birini almak istiyorum ancak hangisini alacağım konusunda kararsın kaldım elimdeki para ne ps4 ne xbox one almaya yetmiyor. Hangisini tavsiye edersiniz ve neden tavsiye edersiniz? Alirken neye dikkat etmem lazim? Onerilerinizi bekliyorum
ps3 e 1000 tl para verilmez zaten sana tavsiyem sahibinden grtli temiz ilanlara bakman.Merhaba bende ikinci el ps3 almak istiyorum 500 TL ye aldım demişsin nerden buldun acaba çok uyguna almışsın ben gitti gidiyordan buldum ps3 slim 500 GB 1100 TL adam dedi 2 kolu var ve kırıp istediğin oyunu yükleyebiliyon yani. Yardımcı olur musun ps3 e 1000 lira para vermek istemiyorum
get li pardonkardeşim kesinlikle ama kesinlikle ps3 çok efsane oyun serileri var god of war gibi daha marjinal oyunlara sahip, the last of us, rdr2 gibi ben olsam ps3 alırdım crackli bir ps3 e oyun atmayı öğrensen dilediğin oyunu yükleyip silebilirsinde misss.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ps3 e 1000 TL para verilmez zaten sana tavsiyem sahibinden grtli temiz ilanlara bakman.
Baktım hepsi öyle ben daha 900 altı ps3 görmedim fiyatlar patlamış bide kırık ve 500 GB olanı istiyorum iki kollu böyle olunca da fiyat ona göre oluyor kimsenin buna 500 TL fiyat bırakacağını düşünmüyorumkardeşim kesinlikle ama kesinlikle ps3 çok efsane oyun serileri var god of war gibi daha marjinal oyunlara sahip, the last of us, rdr2 gibi ben olsam ps3 alırdım crackli bir ps3 e oyun atmayı öğrensen dilediğin oyunu yükleyip silebilirsinde misss.
ps3 e 1000 TL para verilmez zaten sana tavsiyem sahibinden grtli temiz ilanlara bakman.
get li pardon
Ps 5 çıkacak Yakında bekle cıksn ps4 düşer o zaman 2.el güzel bi ps4 alabilirsin.Arkadaşlar elimde birikmiş bir para var iki konsoldan birini almak istiyorum ancak hangisini alacağım konusunda kararsın kaldım elimdeki para ne ps4 ne xbox one almaya yetmiyor. Hangisini tavsiye edersiniz ve neden tavsiye edersiniz? Alirken neye dikkat etmem lazim? Onerilerinizi bekliyorum