Neler Yeni

Ps3 mü xbox 360 mı

Cruslan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emre Öztürk
Arkadaşlar elimde birikmiş bir para var iki konsoldan birini almak istiyorum ancak hangisini alacağım konusunda kararsın kaldım elimdeki para ne ps4 ne xbox one almaya yetmiyor. Hangisini tavsiye edersiniz ve neden tavsiye edersiniz? Alirken neye dikkat etmem lazim? Onerilerinizi bekliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Efehan Muhammed Akkoyun
Arkadaşlar elimde birikmiş bir para var iki konsoldan birini almak istiyorum ancak hangisini alacağım konusunda kararsın kaldım elimdeki para ne ps4 ne xbox one almaya yetmiyor. Hangisini tavsiye edersiniz ve neden tavsiye edersiniz? Alirken neye dikkat etmem lazim? Onerilerinizi bekliyorum
Ben ps4 ü tercih ederim tabii ki şu fiyatlarda ps4 almak çok zor fiyatlar uçmuşken ama neden tavsiye ederim çünkü xbox a göre daha çok tercih edilen bir sistem ama donanım açısından farklar çok ps4 alırsan xboxa göre exculisive yani ps4 ün kendine özel çok oyunu var 1-2 ay sonra tadından yenmez avengersın da oyunu gelcek daha bir çok oyun geliyo.alırken de internetten alma,cuh numarasına bak son çıkan modelmi diye birde almadan önce kutunun içine bak 500gb önermem ama artık yeni bi sistem var 1tb de hardisk takıyolar 1tb 500gb oluyo ps ama sen bilirsin tabi sana kalmış

yusuf bali

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
yusuf bali
Instagram
_yusufbali_
kardeşim sea of thieves çok güzel ama senin paran ve insiyatifine kalmış tabi sadece şunu söylim ps4 oyunları çok pahalı

Deliever

80+ Bronze
XBOX 360

Mazening

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mehmet Akif Özçelik
PS 3 al bence

Sovereignty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Ömer
Şimdik bro ps3 te çok eğlenemezsin sana açık söyliyeyim xbox u bilmiyorum ben ama biraz bekleyip para biriktirirsen ps5 te çıkınca ps4 iyice fiyatı düşer ve ps4 alırsın tavsiyem budur.

Cruslan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Emre Öztürk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şimdik bro ps3 te çok eğlenemezsin sana açık söyliyeyim xbox u bilmiyorum ben ama biraz bekleyip para biriktirirsen ps5 te çıkınca ps4 iyice fiyatı düşer ve ps4 alırsın tavsiyem budur.
Niye ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Barış
Xbox 360 da eğlenirsin ama eski oyunlar sayesinde yeni oyun çok az olduğu için bi süre sonra sıkılırsın tabi kinect le beraber alırsan arkadaşlarınla falan oynarsın ama korona var. PS 3 den daha yeni xbox 360, bence xbox 360 al.

Erdomega

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Erdem özel
Xbox 360 almanızı hiçbirşekilde önermiyorum. 3-4 yıl önce bende bir xbox 360 sahibiydim. Cihazı almamdan 1-2 ay geçtikten sonra oyunların ortasında ekran donmaya başladı. O zamanlar yaz ayı olduğu içinde bende çok takmadım konsolu balkona koyup oynamaya devam ettim. Birazcıkta işe yaradı fakat daha sonraları bu hata baya bi sık olmaya başladı. Bende cihazı garantiye yolladım. Garantiden cihaz 1 ay sonra geldi ve umutlu bir şekilde cihazı tekrardan oynamaya başladım ve yine aynı hatayı aldım. Yine garantiye yolladık bu sefer bize yeni bir xbox 360 verdiler (yine 1 ay bekledik). Onuda umutlu bir şekilde açtım ve oda aynı hatayı verdi. Bu sefer cidden delircek gibi oldum fakat kendimi tuttum ve birdaha garantiye verdim. yine 1 aylık beklemeden sonra cihaz elime ulaştı ve ba ba bam yine aynı hata. O kadar kötü olmuştum ki salya sümük ağlamıştım. toplam bizi bi 3-4 ay oyalamış oldular ve o 3-4 aylık zaman dilindeki hayatımı cidden mahvettiler.(bu arada konsol microsoft garantili). Bende tüketici hakem heyetine başvurdum ve hakem heyeti bana hak verip teknosadan (konsolu aldığım yer) bana para iadesi vermesi sonucuna vardı. Yani bence hiçbirşekilde xbox360 alma zaten konsolun mimarisi feci derecede kötü. Bu yüzden hatırlarsan xbox one 'nın ilk serisini fırın gibi yapmışlardı maşallah içine microsoft korkudan baya bi boş alan bırakmıştı. Ps3 için düşüncem ise galiba yanlış hatırlamıyorsam işlemcileri yada gpu larında ayakları zamanla kırılma yada bozulmaya uğrayıp konsolu mefta hale çeviriyolarmış. Onlarında reball dı galiba işlemin ismi öyle bir dertleri var. Bence hiç alacam alacam diye kasma birazcık daha bekleyip ps4 al kafan rahat olsun [tabi onun oyunlarıda 250-300 gibi bir fiyata olduğu için ayrı bir sıkıntı ( ps store den baya bi ucuza oyun getirebilmişleri arkadaşlarım haberin olsun)]. Son olarak ben şahsen bir konsolcu değilim çünkü kosnsollar baya bi masraf ve sıkıntı çıkartabiliyolar. En güzeli pc topla diyosanda ps4 de oynar gibi oynamay istiyom 400 tl ye ps4 oyunu fiyatına ps4 kolu al oyna pc de.

Mmerdo1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa Mert Ekmekçi
ikisinide kullandım xboxtan hayır gelmez PS3 al derim

saleRan

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
İllaha ikisinden birini alacaksan Ps3 al bende ps3 var superslim modeli yanına harddisk takabiliyorsun izmir gaziemirde blackkonsol diye bir yer var 1 oyun 5_10 tl fln
ÇOK uygun ps4 alamıyosan ps3 al kırdırırsın yada superslim alırsın(kırdırılmıyor)hdd takarsın oyun yükletirsin yükleyen yerler çok var
Gaziemir/İZMİR https://www.ps3kirma.com/

Trexsons

80+ Silver
En İyi Cevap
1
İllaha ikisinden birini alacaksan Ps3 al bende ps3 var superslim modeli yanına harddisk takabiliyorsun izmir gaziemirde blackkonsol diye bir yer var 1 oyun 5_10 tl fln
ÇOK uygun ps4 alamıyosan ps3 al kırdırırsın yada superslim alırsın(kırdırılmıyor)hdd takarsın oyun yükletirsin yükleyen yerler çok var
Gaziemir/İZMİR https://www.ps3kirma.com/
Benimkide öyle süpersilim kırdırılmamış 48 oyun var ateş kırmızısı şimdilerde satmayı düşünüyorum

Top Bottom