Ahmet09980
80+
- Reaksiyon skoru
- 35
Görüntü arkın tvde gelmiyor bizim tvde geliyor sorun olsa bizimkindede gelmezdi ps4 arkadaşın bi çözüm bilen var mı ?
televizyonları değiştirinGörüntü arkın tvde gelmiyor bizim tvde geliyor sorun olsa bizimkindede gelmezdi ps4 arkadaşın bi çözüm bilen var mı ?
aynı 720 ye 480 ama bizim 4ktvdede 480p çalıştı anlamadım kiçözünürlük ps4 ve tv aynı mı değilse aynı olması gerek 1080e 1080
olmadı ki denedim 30 defaaçılmayan tv de ps açma tuşuna basılı tut ikinci bip sesinden sonra elini çek bi kere daha açma tuşuna bas ekran gelicektir
Güvenli moda girmiceksin. Dediğimi yaparak görüntü ayarlarını sıfırlıcaksınolmadı ki denedim 30 defa2 tane televizyonda denedik 2sindede güvenli mod gelmedi bizim tvde geldi hdmi da değiştik
dostum öyle güvenli moda giriyor oradan kendin sıfırlıyorsun ayarlarıGüvenli moda girmiceksin. Dediğimi yaparak görüntü ayarlarını sıfırlıcaksın
Biliyorum ancak benim bahsettiğim olay ordan tıklayarak çözünürlük değiştirmek değil, neyse umarım çözersindostum öyle güvenli moda giriyor oradan kendin sıfırlıyorsun ayarları
insallah hocam daha 16 yasındayız para toplayarak aldık kalmasın öyleBiliyorum ancak benim bahsettiğim olay ordan tıklayarak çözünürlük değiştirmek değil, neyse umarım çözersin