PS4 Oyunlari Hakkinda..

Mergen

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
820
Geçenlerde PS4 Geldi Yurtdışından.
Arada Ps Store Üzerinden İndirimlerle Oyun Alacam Fakat Şimdi Gta 5 Almak İstiyorum. Mağaza Üzerinde Biraz Pahalı.
Uyguna CD Versiyonunu Nereden Bulabilirim ? Ya da Satmak İsteyen Var mı Burada?

Ekstra Olarak 10+ Yıllık Pc Kullanicisiyim. Gamepad e Alışmak Biraz Zor Olacak Gibi Tavsiyelerinizi Bekliyorum.

Hayırlı olsun.

Gamepad mevzusuna yıllardır ps kullanmama rağmen belirli oyunlar harici alışamadım. Ama araba yarışları god of war uncharted tarzı oyunlarda klavyeye nazaran çok daha rahat hareket ediyorsunuz belirli bir süre sonra..

Eğer güncelleme yapmadıysanız versiyon eski ise ve online oynama şartınız yok ise aslında kıra bilirsiniz. İnternetten araştırın bir çok kaynak mevcut.

Letgo üzerinden oyun takası yapabilirsin. Veya donanım haber forumda ara sıra takas konuları oluyor.

Hayırlı olsun.

Gamepad mevzusuna yıllardır ps kullanmama rağmen belirli oyunlar harici alışamadım. Ama araba yarışları god of war uncharted tarzı oyunlarda klavyeye nazaran çok daha rahat hareket ediyorsunuz belirli bir süre sonra..

Eğer güncelleme yapmadıysanız versiyon eski ise ve online oynama şartınız yok ise aslında kıra bilirsiniz. İnternetten araştırın bir çok kaynak mevcut.
Maalesef Güncelledim :D Sonradan Aklıma Geldi Kırma Olayı. Biraz Pişmanım Ama Yapacak Bişe Yok.

Kötü olmuş sağlık olsun sık sık güncelleme çıkıyor kırma için de takip edin internetten kesip :)

@Apu Mühendisi Sizce Ne Zaman Kırılır Hocam (9.51) ?
En Az 7-8 ay beklersiniz , daha 9.03 bile kırılmadı.
Güncellemeyi keşke yapmasaydınız , konsolunuz büyük ihtimalle 9.00 altıydı , direkt kırardınız, sağlık olsun. Eğer kırmak için bekleyecekseniz, bazı adımlar var, rehber atabilirim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Apu Mühendisi Sizce Ne Zaman Kırılır Hocam (9.51) ?
Benim Ps4'üm olmadığı için ne kadar güvenilir bilmiyorum.
Şöyle bir rehber var.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,180,061
Üyeler
187,285
Son üye
Mehmet Çelebioglu