bütçeden yana sıkıntı yokta okuma hızları aynı olduğu halde şu ikisi arasında çok fark var kararsız kaldımTakılır tam bütçe nedir
orijinallikle alakalı bi sorunum yok pc için zaten ek bi disk düşünüyordum. En azından ssd ps de olur içindeki diski de pc de kullanırım diye planladımonla uğraşmaktansa m2 ssd kutusu alıp usbye oyun yüklemek daha mantıklı. bendede ps4 pro var. o şekil oynuyorum. hem orjinalliği bozulmuyor. hem hızlı açılıyor. ps4 pro usbleri 2.0 değildir. 3.0dır. o sebeple nvme m2 hızını alamasakta sata ssd hızına yakın hız alıyorum.
hiç gerek yok benim yaptığım gibi yapın derimorijinallikle alakalı bi sorunum yok pc için zaten ek bi disk düşünüyordum. En azından ssd ps de olur içindeki diski de pc de kullanırım diye planladım
Sistem dosyaları ssd'ye mi aktardın yoksa kendi diski içinde mi kalıyor. Muhtemelen aktarmışsındırhiç gerek yok benim yaptığım gibi yapın derim1+1 2tb depolamam oldu bu sayede
hayır. harici ssdyi yedek disk olarak görüyor. oyunları orayaattuınmSistem dosyaları ssd'ye mi aktardın yoksa kendi diski içinde mi kalıyor. Muhtemelen aktarmışsındır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yeni aldığım için pek bilgim yok daha![]()
valla bende gow ragnarok için aldım. satamadım meledi. bisürü oyun indirdim aklıma bu çare geldi.Sistem dosyaları ssd'ye mi aktardın yoksa kendi diski içinde mi kalıyor. Muhtemelen aktarmışsındır
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yeni aldığım için pek bilgim yok daha![]()