Neler Yeni

PS4 Slim Kasma Sorunu

LEFT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
400
İsim
LEFT
Piyasadaki 2.ellerin çoğu salon çıkması olduğu için bu şekil yaptım hocam her ne kadar salın çıkması değil deselerde salon çıkması çoğu 7/24 çalıştırılan cihazlar
Acilen iade edip ikinci el PS5 veya ikinci el Xbox Series X alın, illa sıfır alacaksanız Series S alın.

ErenJR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Eren Canbulut
Acilen iade edip ikinci el PS5 veya ikinci el Xbox Series X alın, illa sıfır alacaksanız Series S alın.
Hocam o paraya çift kolluyu bırakın tek kollu ikinci el ps5 bile yok xbox da almak istemiyorum açıkçası

YusufTheBolt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,096
İsim
Yusuf Eyili
Piyasadaki 2.ellerin çoğu salon çıkması olduğu için bu şekil yaptım hocam her ne kadar salın çıkması değil deselerde salon çıkması çoğu 7/24 çalıştırılan cihazlar
Hocam çok yanlış düşünceler bunlar. Zaten cihaza bakarak oynayarak test ederek fiş fatura kutulu ürün arayarak sarı sitelerde yüzlerce ev cihazı bulabilirsiniz. Benim bulmam 1 saatimi almadı. Siz sıfır aldınız da ne oldu kasıyor diyorsunuz. Şuan Cafe cihazları sizin cihaza bin basar. İkinci el piyasası bu kadar aktif bir ürünü bu fiyata sıfır almak saçmalık olmuş.

Jyadaus

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
125
İsim
Alperen ŞAHİN
13.000 liraya aldım hocam şimdi ps5 alsaydın vs diyebilirsiniz ancak benim aldığım çift kollu 1tb lık ps5 ler 17.000 den başlıyor üstüne birde 2.dual sense i alması var

hala iade süresi içindesiniz. iade edin. ps4 istiyorsanız 2.el alın. illa sıfır istiyorsanız taksit vs yapıp ps5 alın. o paraya cidden yazık.

Ayet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
315
İsim
Ayetullah Taylan
acilllen iade edin o makina 5k yı bile hak etmiyor bu zamanda. Fiyatına göre yargılayamazssınız yani siz çöp makinaya fifada gta da droplarla 30fps oynayarak 13000tl verip kutusu var sıfır falan diye övünüyorsunuz kesinlikle iade edin şunu.

• Beğen
Reaksiyonlar: LEFT
Top Bottom