Neler Yeni

PS4 Slim vs Xbox One S

PlayStation 4 Slim vs Xbox One S

• Xbox One S

Oylar: 8 53.3%
  • PlayStation 4 Slim

Oylar: 7 46.7%

• Oy kullanan toplam üye
    15

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ensar
Arkadaşlar bilgisayar toplamak için para biriktiriyorum. Şu an tam 1500 TL param var. Bilgisayar fiyatları malum... Sıfır Xbox One S almayı düşünüyordum Xbox One S 1TB All Digital'in fiyatı 1750 TL'ydi şu an 2800 TL yani sıfırını almam imkansız ikinci elinde de 1800 TL'den aşağı yok. 1400 TL'ye aldığı konsolu birkaç ay kullanıp 2000 TL'nin üzerinde fiyat yazanlar var... İnternet'te ikinci el bir PlayStation 4 gördüm 1600 TL, 2 kollu, 2 yıl garantili, 500 GB, 2 tanede (oyunları çok fazla sevmesem de) oyun veriyor. PlayStation hakkında çok fazla bir bilgim yok. Xbox'daki gibi Game Pass'e benzer bir şey var mı? Game Pass'te bir sürü sevdiğim oyun var. Bu arada bunlardan birini alırsam birkaç ay kullanıp satıp biraz daha para biriktirip bilgisayar toplamayı düşünüyorum.

GryAsl

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,422
İsim
Güray
Game pass benzeri bir şey yok sony de. Konsol ucuz diye PS alırsanız oyunlarınıza ödeyeceğiniz para zaten fazlasıyla artacak, bütçeniz kısıtlıysa Xbox almak uzun ömürde kesinlikle mantıklı olacaktır.

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,464
İsim
Emir
ps4 al. Oyun kapasitesi çok daha geniş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Çağan Ahmet Şenel
xbox one s almak daha mantıklı biraz daha bekler ve araştırırsan 500 gb 1500 cıvarına bulursun eger yeterli olmazsa (ben oyle yaptım)
gider 1tb yada 500gb lik hdd yi alır takarsın güle güle kullanırsın :D

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ensar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Game pass benzeri bir şey yok sony de. Konsol ucuz diye PS alırsanız oyunlarınıza ödeyeceğiniz para zaten fazlasıyla artacak, bütçeniz kısıtlıysa Xbox almak uzun ömürde kesinlikle mantıklı olacaktır.
Cevabınız için teşekkür ederim. Oyun olarak Xbox daha iyi gibi ama tek kollu en ucuz ikinci el 1800 TL benim 1500 TL param var...
Mesaj otomatik birleştirildi:

xbox one s almak daha mantıklı biraz daha bekler ve araştırırsan 500 gb 1500 cıvarına bulursun eger yeterli olmazsa (ben oyle yaptım)
gider 1tb yada 500gb lik HDD yi alır takarsın güle güle kullanırsın :D
Sonradan HDD vs. takabiliyor muyuz? 500 GB yeterli olur mu?

Xbox One S garantisiz alsam sıkıntı olur mu? Siz kullanıyor musunuz? Memnun musunuz?

yeterli olmazsa (ben oyle yaptım)
Harici hard disk takıp içine oyunları vs. yükleyebiliyor muyuz?

Son düzenleme:

isikt11

80+ Gold
En İyi Cevap
11
Arkadaşlar bilgisayar toplamak için para biriktiriyorum. Şu an tam 1500 TL param var. Bilgisayar fiyatları malum... Sıfır Xbox One S almayı düşünüyordum Xbox One S 1TB All Digital'in fiyatı 1750 TL'ydi şu an 2800 TL yani sıfırını almam imkansız ikinci elinde de 1800 TL'den aşağı yok. 1400 TL'ye aldığı konsolu birkaç ay kullanıp 2000 TL'nin üzerinde fiyat yazanlar var... İnternet'te ikinci el bir PlayStation 4 gördüm 1600 TL, 2 kollu, 2 yıl garantili, 500 GB, 2 tanede (oyunları çok fazla sevmesem de) oyun veriyor. PlayStation hakkında çok fazla bir bilgim yok. Xbox'daki gibi Game Pass'e benzer bir şey var mı? Game Pass'te bir sürü sevdiğim oyun var. Bu arada bunlardan birini alırsam birkaç ay kullanıp satıp biraz daha para biriktirip bilgisayar toplamayı düşünüyorum.
exclusive oyunlara merakın varsa düşünmeden ps4. eğer iyi bir pc'in varsa xbox'a gerek yok. xboxda ki oyunları pc'de de oynayabiliyorsun ama forza fifa gibi oyunlara merakın varsa xbox one s öneririm

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Cevabınız için teşekkür ederim. Oyun olarak Xbox daha iyi gibi ama tek kollu en ucuz ikinci el 1800 TL benim 1500 TL param var...

Sonradan HDD vs. takabiliyor muyuz? 500 GB yeterli olur mu?

Xbox One S garantisiz alsam sıkıntı olur mu? Siz kullanıyor musunuz? Memnun musunuz?

Harici hard disk takıp içine oyunları vs. yükleyebiliyor muyuz?
Bence ps4 exclusıve oyunları için ps4 almalısın.

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Ps4 oyun fiyatlarını söylemişsiniz de Xbox’ta da ondan farklı bir durum yok. Ayrıca Ps4 Slimde disk sürücüsü var Xbox One S All digital demişsin onda disk sürücüsü yok cd li oyun oynayamazsın.

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ensar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ps4 oyun fiyatlarını söylemişsiniz de Xbox’ta da ondan farklı bir durum yok. Ayrıca Ps4 Slimde disk sürücüsü var Xbox One S All digital demişsin onda disk sürücüsü yok cd li oyun oynayamazsın.
Sıfırını alacak olsaydım All Digital alırdım. Şu an ikinci el bakıyorum... Xbox'da Game Pass var o yüzden daha uygun gibi...

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,147
İsim
Ensar
Arkadaşlar hepinizin önerisi için teşekkür ederim. İkinci el Xbox One S almaya karar verdim. PlayStation'da Game Pass'e benzer bir sistem yok. Game Pass çok daha uygun.. Şu virüs falan geçsin de o zaman alacağım inşallah...

Fatieh

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,256
İsim
Fatih
Arkadaşlar hepinizin önerisi için teşekkür ederim. İkinci el Xbox One S almaya karar verdim. PlayStation'da Game Pass'e benzer bir sistem yok. Game Pass çok daha uygun.. Şu virüs falan geçsin de o zaman alacağım inşallah...
şimdiden hayırlı olsun o zaman

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,403
Üyeler
164,308
Son üye
MalumKranus
Top Bottom