PS4'ten Rdr2 Oynanır mı?

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
10,281
Az önce PS4 ü kurdum. Crack ile herhangi bir işim olmadığı için güncellemesini falan yaptım. Yanılmıyorsam 9.03 oldu şuan.
Elimde GTA 5 oyunu vardı bir açıp oynayım dedim , demez olaydım. Görüntü resmen 144P. Üstelik TV'miz 4K desteklemesine rağmen. Bu durum üzdü açıkçası. Eskiden kurduğumda çok net görüntü kalitesi sıfır kasma olurdu (Neden böyle oldu bilemedim)

Bu ay Rdr2 ve 2k monitör almayı düşünüyorum. 2K'da olmasa da 1080P'de kasmadan oynamak istiyorum. Ps4'ü sıfırlarsam sorunum çözülür mü?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@Arthur♛Morgan @M-Q^GÖKTÜRK @pickpocket @White Ravens

Az önce PS4 ü kurdum. Crack ile herhangi bir işim olmadığı için güncellemesini falan yaptım. Yanılmıyorsam 9.03 oldu şuan.
Elimde GTA 5 oyunu vardı bir açıp oynayım dedim , demez olaydım. Görüntü resmen 144P. Üstelik TV'miz 4K desteklemesine rağmen. Bu durum üzdü açıkçası. Eskiden kurduğumda çok net görüntü kalitesi sıfır kasma olurdu (Neden böyle oldu bilemedim)

Bu ay Rdr2 ve 2k monitör almayı düşünüyorum. 2K'da olmasa da 1080P'de kasmadan oynamak istiyorum. Ps4'ü sıfırlarsam sorunum çözülür mü?

PS4 RDR2 için gayet yeterli bir cihaz, senin de dediğin gibi önce cihazı bi sıfırla sonra güzel bir kurulum yap ve oyununa gir. Yüksek ihtimalle bir sorun çıkmayacaktır, ama eğer yine bir problem olursa konuyu güncelle ve haber ver birlikte çözüm arayalım.

sıfırlarsanız muhtemelen çözülür hocam bir deneyin sıfırlamayı

Geri