Neler Yeni

Ps5 16.100 tl vatan da

_berdan_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
576
İsim
_berdan_
İade etmeniz sonradan sizi üzebilir belki.Stoklar düşmeye başladı ama yılbaşı sonrası ne olacağını bilmiyoruz.
40 gün iade sürem var. Vatana gidip isim yazdırma olayını bilmiyordum.

Gidip ps5 istedigimi söylüyorum ve onlar stok oldu mu beni ariyormular ilk defa duyuyorum

Tilsch

80+ Bronze
40 gün iade sürem var. Vatana gidip isim yazdırma olayını bilmiyordum.

Gidip ps5 istedigimi söylüyorum ve onlar stok oldu mu beni ariyormular ilk defa duyuyorum
40 günlük sürede iyi düşünmenizi tavsiye ederim.Ayırtma işini ben de bilmiyordum sitesine baktım göremeyince sonradan anladım öyle oolduğunu.

AntremanKoçuMünir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,050
İsim
Ali
Bugün amazonda vergi dahil 15.700 dediler. Amazon TR müşteri hizmetleri ile görüştüm ekstra vergi çıkar mı diye net bilgi vermedi. Gümrük ile görüşmek gerektiğini 150€ üzeri olan ürünlerde olabilirde olamazda dedi. Heyecan aramadım, bunu mağazalarda görürsem alırım.

Tilsch

80+ Bronze
Bugün amazonda vergi dahil 15.700 dediler. Amazon TR müşteri hizmetleri ile görüştüm ekstra vergi çıkar mı diye net bilgi vermedi. Gümrük ile görüşmek gerektiğini 150€ üzeri olan ürünlerde olabilirde olamazda dedi. Heyecan aramadım, bunu mağazalarda görürsem alırım.
O fiyata her şey dahildir de alanlar üzülmesin.

_berdan_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
576
İsim
_berdan_
Amazondan 150 Euro üstü birkaç defa daha alışveriş yaptım. Vergi fiyata dahil oldu hep aldiklarimda. Extradan ücret çıkmadı

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,621
İsim
Kerem Çavuş
Ps5 +dark souls +şarz istasyonu + ps5 kulaklık 16.100 TL ye bugun kredi ile 10 taksit faizsiz aldım
Ama gecen ay sağlam bir sistem kurdum mantis 6800 lü sistem +2k bir monitor
Bu kadar borcun altında ps5 al sat yapıp kar mı sağlasam yoksa hayalimde hep ps5 vardı yoksa açıp kullansam mı?
Kendime bole bir pc kurmuşken ps5 ihtiyacm olur mu sizce?
mantis ps5i tokatlar hiç aramazsın bile al sata da gitmeyebilir haberin olsun sanırım yavaştan stok geliyor amazonda da girdi bugün

Ilar

80+ Bronze
Ps5 +dark souls +şarz istasyonu + ps5 kulaklık 16.100 TL ye bugun kredi ile 10 taksit faizsiz aldım
Ama gecen ay sağlam bir sistem kurdum mantis 6800 lü sistem +2k bir monitor
Bu kadar borcun altında ps5 al sat yapıp kar mı sağlasam yoksa hayalimde hep ps5 vardı yoksa açıp kullansam mı?
Kendime bole bir pc kurmuşken ps5 ihtiyacm olur mu sizce?
Faizsiz nasıl aldın tam olarak açıklar mısın?

Ilar

80+ Bronze
tam açıklayabilir misiniz?

Top Bottom