2.el alır oynarsınız.Zaman zaman indirime giren oyunları sıfır kutulu alırsınız.Koleksiyon yapacağınızı koyar gerisini satıp yeni oyun alırsınız.Aynen o da var tabi cd li version benim acaba al sat yapilir mi oyunlar surekli
cd li versiyonu ile digital versiyonu oyunlarda fiyat farkı varmı bilemiyorum ama ps plus alırsan çokta ihtiyacın olmaz cd lereAynen o da var tabi cd li version benim acaba al sat yapilir mi oyunlar surekli
40 gün iade sürem var. Vatana gidip isim yazdırma olayını bilmiyordum.İade etmeniz sonradan sizi üzebilir belki.Stoklar düşmeye başladı ama yılbaşı sonrası ne olacağını bilmiyoruz.
40 günlük sürede iyi düşünmenizi tavsiye ederim.Ayırtma işini ben de bilmiyordum sitesine baktım göremeyince sonradan anladım öyle oolduğunu.40 gün iade sürem var. Vatana gidip isim yazdırma olayını bilmiyordum.
Gidip ps5 istedigimi söylüyorum ve onlar stok oldu mu beni ariyormular ilk defa duyuyorum
O fiyata her şey dahildir de alanlar üzülmesin.Bugün amazonda vergi dahil 15.700 dediler. Amazon TR müşteri hizmetleri ile görüştüm ekstra vergi çıkar mı diye net bilgi vermedi. Gümrük ile görüşmek gerektiğini 150€ üzeri olan ürünlerde olabilirde olamazda dedi. Heyecan aramadım, bunu mağazalarda görürsem alırım.
Amazondan 150 Euro üstü birkaç defa daha alışveriş yaptım. Vergi fiyata dahil oldu hep aldiklarimda. Extradan ücret çıkmadıBugün amazonda vergi dahil 15.700 dediler. Amazon TR müşteri hizmetleri ile görüştüm ekstra vergi çıkar mı diye net bilgi vermedi. Gümrük ile görüşmek gerektiğini 150€ üzeri olan ürünlerde olabilirde olamazda dedi. Heyecan aramadım, bunu mağazalarda görürsem alırım.
mantis ps5i tokatlar hiç aramazsın bile al sata da gitmeyebilir haberin olsun sanırım yavaştan stok geliyor amazonda da girdi bugünPs5 +dark souls +şarz istasyonu + ps5 kulaklık 16.100 TL ye bugun kredi ile 10 taksit faizsiz aldım
Ama gecen ay sağlam bir sistem kurdum mantis 6800 lü sistem +2k bir monitor
Bu kadar borcun altında ps5 al sat yapıp kar mı sağlasam yoksa hayalimde hep ps5 vardı yoksa açıp kullansam mı?
Kendime bole bir pc kurmuşken ps5 ihtiyacm olur mu sizce?
Faizsiz nasıl aldın tam olarak açıklar mısın?Ps5 +dark souls +şarz istasyonu + ps5 kulaklık 16.100 TL ye bugun kredi ile 10 taksit faizsiz aldım
Ama gecen ay sağlam bir sistem kurdum mantis 6800 lü sistem +2k bir monitor
Bu kadar borcun altında ps5 al sat yapıp kar mı sağlasam yoksa hayalimde hep ps5 vardı yoksa açıp kullansam mı?
Kendime bole bir pc kurmuşken ps5 ihtiyacm olur mu sizce?
Valla Amazon müşteri hizmetleri bile bu kadar emin değil.O fiyata her şey dahildir de alanlar üzülmesin.