Neler Yeni

PS5 alınır mı? (Digital edition)

Balkız

80+ Gold
En İyi Cevap
5
Bence CD'li versiyonu Türkiye'de almanın mantığı yok.
PS Store'da gerçekten çok güzel indirimler oluyor. O indirimleri yakalarsan çok ucuza çok güzel oyunlar oynayabilirsin.
Bence alınır.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Arabın olduğu yerden şey eksik olmaz zaten neyse söylemeyim bana atarlar şimdi :d
Haklısn.

Erbil örn fotosu

fakir kesim ile zengin kesim yine çok belli oluyor gelir eşitsizliği maalesef her yerde çok var (ortadaki kalenin alt ve üst tarafına bak)

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Barış Ersoy
Steam
876331064
Discord
Blister_Death 5221
alınabilir ama fiyat performans arıyorsanız xbox series s alıp gamepass alırsanız karlı çıkarsınız

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Emil Breivik
Ps5 digital edition almayı düşünüyorum 6k ya çıkar sanırım o fiyata da 1660sli PC de toplanabilir. Ama ps5 daha mantıklı geldi bana özellikle gow tanıtıldıktan sonra youtubedan izlemek değil oynamak istiyorum. Konsol vergisi yeni konsollar gelmeden %50den %20 ye düşecek zaten. O yüzden fiyatının 6k dan ucuz olma ihtimali de var %30 vergi düşüşü baya para ediyor 5k ya çıkma ihtimali de var o yüzden. Peki sizce mantıklı mı? Digital editon alacaağım çünkü ps4 ümün disk okuyucusunu sadece bir kez kullandım. 100+ oyunum var hepsi dijital.

İnternetine güveniyosan almak tabii mantıklı. Ben oyunları kutulu olarak alıyorum(ps4), internetim berbat olduğu için (6 mbps) kutulu almaya mecburum diyebilirim. İnternet hızın 30 mbps ve üstü ise digital edition almaman hata olur,

Top Bottom