Neler Yeni

PS5 alınır mı? (Digital edition)

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
gelicek yıla exclusive oyunlar için normal versiyonunu alacağım kesinlikle verdiğim paraya değecek

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Xbox series s tercih edin derim fiyatı 20 30 dolar daha düşecek çünkü ps beklenenden ucuz geldi.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Alacaksan Bulgaristan'a gidip al kutusunu çıkarıp çantaya koy vergi alınmıyor ve daha ucuza geliyor .
ab ile uğraşamam ben ama ıraktan alınma ihtimali de olabilir. Iraktan getirmek mantıklı mı?

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,245
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Ps5 digital edition almayı düşünüyorum 6k ya çıkar sanırım o fiyata da 1660sli PC de toplanabilir. Ama ps5 daha mantıklı geldi bana özellikle gow tanıtıldıktan sonra youtubedan izlemek değil oynamak istiyorum. Konsol vergisi yeni konsollar gelmeden %50den %20 ye düşecek zaten. O yüzden fiyatının 6k dan ucuz olma ihtimali de var %30 vergi düşüşü baya para ediyor 5k ya çıkma ihtimali de var o yüzden. Peki sizce mantıklı mı? Digital editon alacaağım çünkü ps4 ümün disk okuyucusunu sadece bir kez kullandım. 100+ oyunum var hepsi dijital.
digital edition çıkış fiyatı 399 dolarmış. 400 dolardan yaklaşık 2800-2900₺
vergi ile nereye kadar çıkar orasını bilemem
4k dan yukarı olursa almam şahsen

enesskooc

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,717
İsim
Enes Koç
ben çift kol ps4 ü slim kasa 2016 da 1500e almıştım.
Bak işte bunu alsan da değeri düşmez sonuç olarak ama euro olmuş 9 lira daha ne kadar çıkıcak 10 lira üstü ülkenin battığı anlamına gelir benim gözümde.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alacaksan Bulgaristan'a gidip al kutusunu çıkarıp çantaya koy vergi alınmıyor ve daha ucuza geliyor .
Normal sen ben gidip alabiliyormuyuz?

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Xbox series s tercih edin derim fiyatı 20 30 dolar daha düşecek çünkü ps beklenenden ucuz geldi.
bne konsol ömrünün sonunda 1080p de takılmalar istemiyorum ps4 şu an ölü gibi o yüzden series s tercih etmem şimdi de pişmanım ps4 pro almadığıma.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Irak mı ? Sana ulaşana kadar üstüne bomba düşmezse olabilir .
Irak sandığın gibi bir yer değil ama sen bilirsin ordan telefon falan alınca da ucuza geliyor hatta olması gerektiği gibi telefonlar eskidikçe fiyatları düşüyor redmi note 8 pro 145 dolar mesela.

Hiçbir şey anlamadım yazdıklarınızdan. :D
1080p ps4 şu an ölü gibi her oyunda acayip drop var series s tercih edersem bir sonraki nesil çıkmadan öyle olma ihtimali yüksek. Ve açıkçası gow oynamayı çok istiyorum.

Beren

80+ Gold
Irak sandığın gibi bir yer değil ama sen bilirsin ordan telefon falan alınca da ucuza geliyor hatta olması gerektiği gibi telefonlar eskidikçe fiyatları düşüyor redmi note 8 pro 145 dolar mesela.
Oradan al o zaman ama kutusunu çıkartıp getirmen lazım yoksa yine vergi biner .

Barış Yalçın

80+ Platinum
En İyi Cevap
20

1080p ps4 şu an ölü gibi her oyunda acayip drop var series s tercih edersem bir sonraki nesil çıkmadan öyle olma ihtimali yüksek. Ve açıkçası gow oynamayı çok istiyorum.
O zaman ps5 ve x box x series den başka alternatif yok.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Irak mı ? Sana ulaşana kadar üstüne bomba düşmezse olabilir .
Tabi kuzey ırak öyle değil yani arap tarafı iğrenç bir yer zaten sokkalarından tezek eksik olmuyor ama kuzey tarafı iyidir erbil falan çok güzel yerler.

Oradan al o zaman ama kutusunu çıkartıp getirmen lazım yoksa yine vergi biner .
az telefon getirmedik biliyoruz. (artık tel de getirilmiyor 100tl olan pasaport kaydı şu an 1500tl olmuş.)

Beren

80+ Gold
Tabi kuzey ırak öyle değil yani arap tarafı iğrenç bir yer zaten sokkalarından tezek eksik olmuyor ama kuzey tarafı iyidir erbil falan çok güzel yerler.
Arabın olduğu yerden şey eksik olmaz zaten neyse söylemeyim ban atarlar şimdi :d

Son düzenleme:
Top Bottom