PS5 almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz?

ArdaBerkO

80+
Reaksiyon skoru
44
PS5 almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz? Bir de bu aralar fiyatı düşmeye başladı daha düşer mi sizce 16500 TL'ye bulunabiliyor 15bin civarına digital editon da bulunabiliyor.

PS5 almayı düşünüyorum tavsiye eder misiniz? Bir de bu aralar fiyatı düşmeye başladı daha düşer mi sizce 16500 TL'ye bulunabiliyor 15bin civarına digital editon da bulunabiliyor.
Yani bu sene güzel oyunlar var ama güzel bir bilgisayarın yoksa ve simülasyon oyunları seviyorsan pc öneririm. Yok ben sadece ps oyunları oynamak istiyorum ve konsol rahatlığı istiyorum dersen alınır tabi.

hocam konsolu seviyorsan gayet güzel bir tercih
güzel oyunlarda gelmeye başladı,PSplus da güzel oyunlar veriyor 2.el bile düşünebilirsiniz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

kasım ortasında digital editionunu 12.5 a almıştım 16 ay garantili

biraz ekonomik bakıyorsanız. cd li sürüm alabilirsiniz. exclusive oyunları kutulu alıp, bitirdikten sonra geri satabilirisniz.

6700xtli bir sistemim var ama artık bilgisayarın dertlerinden bıktım zaten daha çok hikayeli oyunlar ve fifa oynuyorum. O yüzden bilgisayarı satıp playstationa geçmek istiyorum.

elime para geçince de 9 10 kya rx6600 lü sistem alırım ne olur ne olmaz

Bir de ikinci el alsam gamepad dışında sıkıntı çakarabilecek bir şey olur mu?

Mantıklı. Geçebilirsiniz. PS5 desteği zaten daha çok sürecek.

Artık optimizasyondur şudur budur canımı çok sıktı bu kadar para verip bu dertleri çekeceğime ps5 alıp kafam rahat olsun istiyorum. bir de ps plus olduğundan dolayı kafama çok yattı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,197
Üyeler
192,642
Son üye
ramazanYldrm
Geri