şöyle söyliyeyim elimde nakit var aslında 70k civarı ama ödemelerim mevcut maaş ödemelere gidiyor 50k nakit ile alsam 20k ile 3-4 ay harcama yapmadan özel harcamalar dışında kısıta giriyorum yani ya ps5 pro taksitle alırsam 6 ay sonra kredim kapanıyor çünkü bir bütçe açılması olacak ama 10 bin cepten fazla gitmiş olacak
dediğinizde bir yönden hak veriyorum iyi bir kol alsam belki sıkıntı yaşamıcam pc de ama yakın bir tanıdığımda ps5 var slim oynuyoruz yağ gibi akıyor ve kolda bastığım gibi tepkiyi görmek çok hoşuma gidiyor bilgisayarda anakarttan mıdır koldan mıdır verim alamadım monsterin pulsat kolu var bir de f710 ikiside çok dandik geldi
e şimdi şöyle diyelim ki 2 tane adam akıllı gamepad aldım 6-8k arası iyi bir şey fiber 2.1 hdmi kablo alsam tv ye bağlamak için 3 bin tl de ona gidicek toplamda 20k maksimum gidicek gibi konu sonra ps5 slime ne kaldı ki ye geliyor

slim almışken de pro mu alsama kadar gidiyor
bir de gamepad i alıp gene bastım vurmadı yok işte uyumsuzluk çıktı gibi dertler kafamı çeliyor youtube de görüyorum dehşet kollar var ama b550 gaming edge wifi anakartım var bilemedim yani..