PS5 Cd'li Oyun Bulmak

Reaksiyon skoru
4
Merhaba arkadaşlar iyi geceler size bir şey sormak istiyorum.

Playstation 5 Cdli sürümü bir ay önce satın aldım ve oyunları kutulu bir şekilde biriktirmek istiyorum fakat güvenilir bildiğim bir kaç marka dışında oyun satan bir yer yok ve bu güvenilir mağazarlarda ise oyunlar çok sayılı.
Bu oyunları güvenle sıfır olduğuna emin olup satın alabileceğim bir yer veya bir yol biliyorsanız yardımcı olursanız çok sevinirim.
(God of War Ragnarök-The Quarry-Untill Dawn başlıcam kutulu sıfır olarak almak istediğim oyunlar)

Merhaba arkadaşlar iyi geceler size bir şey sormak istiyorum.

Playstation 5 Cdli sürümü bir ay önce satın aldım ve oyunları kutulu bir şekilde biriktirmek istiyorum fakat güvenilir bildiğim bir kaç marka dışında oyun satan bir yer yok ve bu güvenilir mağazarlarda ise oyunlar çok sayılı.
Bu oyunları güvenle sıfır olduğuna emin olup satın alabileceğim bir yer veya bir yol biliyorsanız yardımcı olursanız çok sevinirim.
(God of War Ragnarök-The Quarry-Untill Dawn başlıcam kutulu sıfır olarak almak istediğim oyunlar)
Konsol oyun çiziksiz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

CD mi kaldı piyasada?
Alihan iki konudur mesajlarını görüyorum araştırmadan yazıuorsun veya düşünmeden yani cd bölümüyle satılıyorsa tabi vardır ve hala alan var

Konsol oyun çiziksiz

Alihan iki konudur mesajlarını görüyorum araştırmadan yazıuorsun veya düşünmeden yani cd bölümüyle satılıyorsa tabi vardır ve hala alan var
Sen de bulamamışsın. Eski oyunlar bulursun. Yeni bulacağını sanmıyorum.

Sen de bulamamışsın. Eski oyunlar bulursun. Yeni bulacağını sanmıyorum.
Ben oyun önermedimki puahaahhahayt

Yeni oyunları ne olarak düşünüyon bilmem ama nba var tlou 1ve 2 var split fiction astro bot assasins creed marvel spiderman gow serisi daha böyle birçok oyun ne isterseniz beyefendi

Konsol oyun çiziksiz

kontrol ettim ama kendisi sadece ps4 satıyor ps5 oyunlarını spor oyunlarından satıyor sadece

Geri