Ps5 de ki ps4 arşivi nesil için yeterli boyutta mı

Reaksiyon skoru
46
Ps4 sahibi değilim ps5 in kararlı sürümü çıktığı civarlarda (2-3 yıl olur diye duydum ne zaman kararlı sürümü çıkar) ps5 almayı düşünüyorum ps5 de ps4 neslinin tüm exclusive leri olacak mı ps5 alırsam ps4 neslini kaçırmamış olur muyum?

Haci ben kararli surum cikmadan alicagim ocak ayinda daha 3 yil var kararli surume

SM-T810 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haci ben kararli surum cikmadan alicagim ocak ayinda daha 3 yil var kararli surume

Kararlı sürüm derken o ne
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İlk çıkıcaklar beta tarzı mı

Kararlı sürüm derken o ne

İlk çıkıcaklar beta tarzı mı
Yok bu cihazlar tek donanım olarak üretilip satıldığı için ilk sürümlerde genelde kronik hatalar olur ps4 de örneğin bazı ışık hataları vardı ps3 de de bu tarz hatalar vardı ps5 de de bu tarz hatalar olur (ama pek korkulacak bir şey değil euroasia garantili aldıysan sony ps3'de de ps4'de de bu tarz sorunlarda cihazı alıp aynı cihazın yeni sürümüyle degistiriyldu ben bundan korktugumdan degil zaten bi para biriktirmem lazım ama sanırım ben de 2021 civarı alıcam bi sorun olursa zaten euroasia garantisi fazlası ile güvenilir) kararlı sürüm dediğimiz bu hatalardan tamamen arınmış olan konsol sürümüdür.

Teşekkür ederim ama ben ps5 e gelecek ps4 oyunları ps4 nesli icin yeterli mi diye soruyodum ( sadece exclisive ler)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,779
Üyeler
192,500
Son üye
Rgggzg
Geri