ALLAH var iyi fiyat agaSony açıkladı!
PS5 Digital Edition Mart ayında stoklarda olacak ve fiyatı 5999TL olacak.
Gayet iyi bir fiyat. Siz ne düşünüyorsunuz?
PlayStation Türkiye on Instagram: "PlayStation 5 Dijital Sürüm Şubat 2021’de 5999 TL tavsiye edilen perakende satış fiyatıyla oyuncularla buluşuyor. #PS5 #PlayStation #DigitalEdition"
21K likes, 1,275 comments - playstationtr on February 2, 2021: "PlayStation 5 Dijital Sürüm Şubat 2021’de 5999 TL tavsiye edilen perakende satış fiyatıyla oyuncularla buluşuyor. #PS5 #PlayStation #DigitalEdition".www.instagram.com
Benden hızlısı daha anasının karnındaİnstada gördüm tam durumuma yazıcaktım bir de baktım ki istik ab yazmış bile.
Olacak zaten. Resmi açıklama bu.Pek sanmıyorum ama umarım olur.
Mükemmel fiyat ama cd sizde olmaz şimdiSony açıkladı!
PS5 Digital Edition Mart ayında stoklarda olacak ve fiyatı 5999TL olacak.
Gayet iyi bir fiyat. Siz ne düşünüyorsunuz?
PlayStation Türkiye on Instagram: "PlayStation 5 Dijital Sürüm Şubat 2021’de 5999 TL tavsiye edilen perakende satış fiyatıyla oyuncularla buluşuyor. #PS5 #PlayStation #DigitalEdition"
21K likes, 1,275 comments - playstationtr on February 2, 2021: "PlayStation 5 Dijital Sürüm Şubat 2021’de 5999 TL tavsiye edilen perakende satış fiyatıyla oyuncularla buluşuyor. #PS5 #PlayStation #DigitalEdition".www.instagram.com
Hocam 1080P oynayacaksanız almayın bence. Konsollarda 4K artık standart hale gelmeye başladı. Ha ileride 4K TV alacaksanız onu bilemem.ALLAH var iyi fiyat aga
PC+MONİTÖR alacağıma bundan alırım