Neler Yeni

🔥İndirim PS5 Dualsense 1349₺ Vatan PC-Bostancı Şube

Vatulian

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
827
İsim
Ege ÖZTABAK
Pc ile uyumluluğu nasıl peki dualshockun
Xbox daha optimize ama DS4 de gayet kullanışlı, sorun yaşayan hiç arkadaşım olmadı. Rahatlık da alışmaya bağlı. Uzun süre DS4 kullandım ama Xbox'a da alıştım son zamanlarda.

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Deniz
Steamde zaten otomatik destekliyor steam disi icinde ds4 windows uygulamasi kullanmistim gayet kullanisli
Çok sağ ol, valla dualsense ve xbox kolu çok tuzlu geliyordu, indirimde dualshock yakalamaya çalışalım o zmaan

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,185
İsim
Turuncu Keskin
İnternet üzerinden alabilsek alırdım :/

r4NG3r

80+ Silver
Çok sağ ol, valla dualsense ve xbox kolu çok tuzlu geliyordu, indirimde dualshock yakalamaya çalışalım o zmaan
Valla ben dualshock kullaniyordum indirimde denk geldi diye dualsense aldim ama almasamda olurmus yani bu haptic feedback haric bir olayi yok onuda pcde cok oyun desteklemiyor zaten

Sellier

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
891
İsim
Deniz
Valla ben dualshock kullaniyordum indirimde denk geldi diye dualsense aldim ama almasamda olurmus yani bu haptic feedback haric bir olayi yok onuda pcde cok oyun desteklemiyor zaten
Bir de çok fazla çakması var internette galiba, indirime girse min kaç TL olur, indirime girmiş diye çakmasını almayalım

Veysel35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Veysel Tunç
Xbox one s'in koluna hastayım bende, PS5 te benzer tasarıma geçti. Kol lazım da bu fiyatlara çıkmam zor. Alacak içib iyi fiyat

selmantoz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
516
İsim
Selman Toz
Benim piyasasa kullanmadigim kol yok ps2 kolundan tut f710 f310 ps3 xbox 360 dualshock dualsense kullandim yani kol konusunda baya bi deneyimim var ve dualshock kesinlikle daha rahat dualsenseden

Hatta yeni aklima geldi logitechin eski bir gamepadi vardi f310 kasasinda ama a b y x yerine 1 2 3 4 yaziyordu ve titreşim motoru vardi baya efsane bi koldu onuda kullanmistim bir ara hatirlayan cikar mi acaba
hocam biliyorum ps4-ps5 kullandım dualshock dualsenseden iyi bir gamepad bence de pek bir farkı yok
fakat ben xbox 9.nesille karşılaştırmasını merak ediyorum hani analogun yeri farklı falan ya alışabilir miyim diye

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,311
Üyeler
164,644
Son üye
tanertolga
Top Bottom