Talha Celik
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 636
bende şu an almayı düşünüyorumda internet üzerinden alırken yazmıyor yeni eski diye nasıl anlıyabilirim
Artık kol alırsanız yeni model geliyor satıcı güvenliyse sorun yok alabilrisiniz.bende şu an almayı düşünüyorumda internet üzerinden alırken yazmıyor yeni eski diye nasıl anlıyabilirim
Merhaba benimkine T1B yazıyor ve küçük olaAlıntıyı görüntülen da B. Bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz ?
Yanıtınız için teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak. Ben bu kolu 2. el olarak aldım ve aldığım adam ps5 slim den çıktığını söyledi amerikadan almış. Tüm slim kolları yeni nesil olarak mı üretiliyor yani artık üretilen kollar yeni nesil mi ? Bir bilginiz var mı bunun hakkında ?Artık kol alırsanız yeni model geliyor satıcı güvenliyse sorun yok alabilrisiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kolunuz güncel versiyon.
Evet PS5 Slim de yine kol güncellendi kısaca kolunuz en son versiyon.Yanıtınız için teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak. Ben bu kolu 2. el olarak aldım ve aldığım adam ps5 slim den çıktığını söyledi amerikadan almış. Tüm slim kolları yeni nesil olarak mı üretiliyor yani artık üretilen kollar yeni nesil mi ? Bir bilginiz var mı bunun hakkında ?
Son versiyon kolunuz.Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@Yunus274 hocam bi bakar mısınız ben tam anlıyamadım ama
Bende ilk çıkan siyah nesilden var FCC ID: Sonu 1A ile bitiyor benimkinin ki BDM-020 versiyon kolumMerhaba benimkine T1B yazıyor ve küçük olaAlıntıyı görüntülen da B. Bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz ?
teşekkür ederim <3Son versiyon kolunuz.
Ne demek rica ederim.teşekkür ederim <3
Yeni versiyon kolunuz BDM-040.Hocam merhaba ben dün Amazon Almanya üzerinden aldım FCC ID : 1B ile bitiyor. Bu yeni versiyon mu eski versiyon mu demek?