PS5 DualSense Kolunuzun Yeni Versiyon Olduğu Nasıl Anlaşılır

bende şu an almayı düşünüyorumda internet üzerinden alırken yazmıyor yeni eski diye nasıl anlıyabilirim

bende şu an almayı düşünüyorumda internet üzerinden alırken yazmıyor yeni eski diye nasıl anlıyabilirim
Artık kol alırsanız yeni model geliyor satıcı güvenliyse sorun yok alabilrisiniz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba benimkine T1B yazıyor ve küçük olaAlıntıyı görüntülen da B. Bu konu hakkında bilgi verebilir misiniz ?

Kolunuz güncel versiyon.

Artık kol alırsanız yeni model geliyor satıcı güvenliyse sorun yok alabilrisiniz.

Kolunuz güncel versiyon.
Yanıtınız için teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak. Ben bu kolu 2. el olarak aldım ve aldığım adam ps5 slim den çıktığını söyledi amerikadan almış. Tüm slim kolları yeni nesil olarak mı üretiliyor yani artık üretilen kollar yeni nesil mi ? Bir bilginiz var mı bunun hakkında ?

Yanıtınız için teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak. Ben bu kolu 2. el olarak aldım ve aldığım adam ps5 slim den çıktığını söyledi amerikadan almış. Tüm slim kolları yeni nesil olarak mı üretiliyor yani artık üretilen kollar yeni nesil mi ? Bir bilginiz var mı bunun hakkında ?
Evet PS5 Slim de yine kol güncellendi kısaca kolunuz en son versiyon.

1700568772496.jpeg
1700568761136.jpeg

@Yunus274 hocam bi bakar mısınız ben tam anlıyamadım ama

Hocam merhaba ben dün Amazon Almanya üzerinden aldım FCC ID : 1B ile bitiyor. Bu yeni versiyon mu eski versiyon mu demek?

BDM-050 çıkmış yeni. Arkasındaki model no : F5 ile başlıyor. 2 sıradaki 5 rakamı 5.jenarasyonu ifade ediyormuş ve belirli renkleri var. Gören duyan olursa buradan paylaşırsa bana da lazım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,667
Üyeler
174,907
Son üye
Hırpo
Geri