PS5 DualSense Nereden Alınır?

GrkemCkn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
124
PS5 aldım tek kol aldım ama şimdi de 2. kolu almak istiyorum güvenilir nereden alabilirim.

En garantisi amazondan almak olur ancak ben olsam ucuz olan siteden alırdım (bilindik olma kaydı ile).

PS5 aldım tek kol aldım ama şimdi de 2. kolu almak istiyorum güvenilir nereden alabilirim.

Vatan Bilgisayar ve Media Markt'ın yanında, satıcısı Amazon, Hepsiburada, Trendyol olan ürünleri alabilirsiniz. İki hafta önce puanı yüksek bir satıcıdan Dualsense almıştım, ürün sahte çıktı. Üstelik özel sürüm kontrolcüyü birebir yapmış herifler.

Vatan Bilgisayar ve Media Markt'ın yanında, satıcısı Amazon, Hepsiburada, Trendyol olan ürünleri alabilirsiniz. Yakın zamanda puanı yüksek bir satıcıdan Dualsense almıştım, ürün sahte çıktı. Üstelik özel sürüm kontrolcüyü birebir yapmış herifler.

dualsensin çakması yok diye biliyorum

playstation tarafında belli olur mu bende deneyım birazdan

Belli olur. Zaten yazılım güncellemesi yapmıyorsa sıkıntı burada başlıyor. Attığım linkteki adımları takip edebilirsin.

Bu nasıl :D

Fiyatı çok uygun ama 7000 TL'den indiği yalan. Vatan Bilgisayar'da bile en fazla 5500 TL. İthalatçı garantili diyor ve firmanın adını da vermiş. Satıcı e-ticaret sitelerinde görünen bir satıcı olmasına rağmen kontrolcü kesin orijinaldir dedirtecek düzeyde değil. Alır, dener, sıkıntı çıkarsa direkt iade talebi oluşturursun.

Fiyatı çok uygun ama 7000 TL'den indiği yalan. Vatan Bilgisayar'da bile en fazla 5500 TL. İthalatçı garantili diyor ve firmanın adını da vermiş. Satıcı e-ticaret sitelerinde görünen bir satıcı olmasına rağmen kontrolcü kesin orijinaldir dedirtecek düzeyde değil. Alır, dener, sıkıntı çıkarsa direkt iade talebi oluşturursun.
Beymen gibi bir yerde sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.

Geri