ben geçen yıl vatan ve amazondan aldım ayrı ayrı sorun olmadı fiyatlarını bilmiyorum suan pekPS5 aldım tek kol aldım ama şimdi de 2. kolu almak istiyorum güvenilir nereden alabilirim.
İşte bilindik deneyimleyen kim var ondan sordum.En garantisi amazondan almak olur ancak ben olsam ucuz olan siteden alırdım (bilindik olma kaydı ile).
Ben amazondan almıştım gayet memnun kaldım.İşte bilindik deneyimleyen kim var ondan sordum.
PS5 aldım tek kol aldım ama şimdi de 2. kolu almak istiyorum güvenilir nereden alabilirim.
dualsensin çakması yok diye biliyorumVatan Bilgisayar ve Media Markt'ın yanında, satıcısı Amazon, Hepsiburada, Trendyol olan ürünleri alabilirsiniz. Yakın zamanda puanı yüksek bir satıcıdan Dualsense almıştım, ürün sahte çıktı. Üstelik özel sürüm kontrolcüyü birebir yapmış herifler.
Dualsense’in Orijinal Olduğunu Nasıl Anlarız?
Yakın zamanda aldığım özel üretim (Marvel’s Spider-Man 2) Dualsense’in sahte çıkması ve internette bulunan bilgilerin dağınık ya da eksik olmasından ötürü derli toplu bir rehber hazırlamak istedim. Karşılaşabileceğiniz en kesin sonuçlardan en uzak ihtimale kadar her şeyi bulacaksınız. Şimdi adım adım ilerleyelim.
Dualsense’nin Kutu İçeriğinde Neler Vardır?
Aldığınız ürünün orijinal olmadığına dair ilk bulguları kutuyu açtığınızda görebilirsiniz. Standart kutudan Dualsense, kullanım klavuzu ve garanti belgesi dışında bir şey...
- Carlo
- Cevaplar: 0
- Forum: Kullanıcı İncelemeleri ve Rehberleri
dualsensin çakması yok diye biliyorum
playstation tarafında belli olur mu bende deneyım birazdanYanlış biliyorsun kardeşim. Dualsense'i PC'de kullanmak için alanlar sahte olduğunu fark etmemiş bile olabilir.
playstation tarafında belli olur mu bende deneyım birazdan
![]()
Sony - DualSense Pembe Kablosuz PS5 Oyun Kolu - Pembe
Sony markalı Pembe renk DualSense Pembe Kablosuz PS5 Oyun Kolu ürününü inceleyebilir, dilerseniz Beymen.com'dan satın alabilirsiniz.www.beymen.com
Bu nasıl![]()
Beymen gibi bir yerde sıkıntı çıkacağını sanmıyorum.Fiyatı çok uygun ama 7000 TL'den indiği yalan. Vatan Bilgisayar'da bile en fazla 5500 TL. İthalatçı garantili diyor ve firmanın adını da vermiş. Satıcı e-ticaret sitelerinde görünen bir satıcı olmasına rağmen kontrolcü kesin orijinaldir dedirtecek düzeyde değil. Alır, dener, sıkıntı çıkarsa direkt iade talebi oluşturursun.