Rambo87
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
Tessekür ederim baskan. Darisi hepinize ve daha iyileri olsun.hocam sisteminiz çok iyiymiş. hayırlı olsun
lakin sistem eskildi
![Grinning face :grinning: 😀](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Tessekür ederim baskan. Darisi hepinize ve daha iyileri olsun.hocam sisteminiz çok iyiymiş. hayırlı olsun
Fark etmez ben hep 50 TL'lik mazot alıyorum. Hep 1 TL'lik ekmek alıyorum ne alakası var (!)Bizim 8000 birime aldığımız cihazı, onlar 400 birime alıyor.
Biz 1 tane alabilirken, onlar 20 tane alabiliyor. Çok üzücü.
abii burada öyle bişey olsa teknoloji mağazalarında falan insanlar kamp kurarReis konsol pek ilgim yok.
eskiden xbox one x aldim 499 euro.
3 hafta kullandim ve burda kampanya vardi. Xbox one getir ve 1 euro ps4 al yeni.
öyle yaptim ve 3 hafta sonra kampanya yere verdim. Aradim tabi önce. 1 euro ps4 aldim.
Özel ilanda900 euro sattim.
Harbiden öyle olur.abii burada öyle bişey olsa teknoloji mağazalarında falan insanlar kamp kurar
Harbiden öyle olur. Millet ekmek kavgasi degil. Konsol kavgasina girerlerabii burada öyle bişey olsa teknoloji mağazalarında falan insanlar kamp kurar
Türkiyede ps5 500TL olsun ben 1 hafta öncesine malzemeleri alır kamp kurar kapının önüne yapışırım yanımada 5-10 kişi alır çete gibi gireriz mağzayaabii burada öyle bişey olsa teknoloji mağazalarında falan insanlar kamp kurar
kanka etten duvar kurun hatta tel çekin insanlar gelemesin kapının önüne falan :dTürkiyede ps5 500TL olsun ben 1 hafta öncesine malzemeleri alır kamp kurar kapının önüne yapışırım yanımada 5-10 kişi alır çete gibi gireriz mağzaya
Türkiyede ps5 500TL olsun ben 1 hafta öncesine malzemeleri alır kamp kurar kapının önüne yapışırım yanımada 5-10 kişi alır çete gibi gireriz mağzaya
Reis konsol pek ilgim yok.
eskiden xbox one x aldim 499 euro.
3 hafta kullandim ve burda kampanya vardi. Xbox one getir ve 1 euro ps4 al yeni.
öyle yaptim ve 3 hafta sonra kampanya yere verdim. Aradim tabi önce. 1 euro ps4 aldim.
Özel ilanda900 euro sattim.
DVD takılamıyor tek farkı bu.Digital tam olarak nasıl oluyor
Vay canınaDVD takılamıyor tek farkı bu.