Neler Yeni

Ps5 gta online tr server

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Reşat Menekşe
Instagram
resat.mnkse
Arkadaşlar PlayStation 5 icin gta 5 online de tr server falan varmi. Pc de roleplay tarzi serverler varya onun gibi

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,416
İsim
Baran Kut
Arkadaşlar PlayStation 5 icin gta 5 online de tr server falan varmi. Pc de roleplay tarzi serverler varya onun gibi
Yok ama GTA 6'da olur muhtemelen. Private serverları yapan ve dizayn eden iki şirketi bünyesine aldı Rockstar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

He DC grubu falan vardır belki GTA 5 Roleplay Playstation falan onu bilemem ama custom server olmaz böyle türk polis arabalı, türk markaların bulunduğu vs.

Normal GTA 5 serveri gibi olur.

Dahası  
Reaksiyon skoru
50
İsim
Reşat Menekşe
Instagram
resat.mnkse
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yok ama GTA 6'da olur muhtemelen. Private serverları yapan ve dizayn eden iki şirketi bünyesine aldı Rockstar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

He DC grubu falan vardır belki GTA 5 Roleplay Playstation falan onu bilemem ama custom server olmaz böyle türk polis arabalı, türk markaların bulunduğu vs.

Normal GTA 5 serveri gibi olur.
Ya turk arabasi olmasina gerek yok. Eger varsa Türk ağırlıklı server nasil girilir falan da bilmiom

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,416
İsim
Baran Kut
Ya turk arabasi olmasina gerek yok. Eger varsa Türk ağırlıklı server nasil girilir falan da bilmiom
Facebook grupları vardı galiba öyle takılan. Forza, Gta falan giriyordu. Hiç girmediğim için bilmiyorum.

Cimbomlu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Fatih Terim
ben de yok diye biliyorum keşke olsa

Top Bottom