Ps5 Hikayeli oyun onerisi

Reaksiyon skoru
90
Ps5 im var ama ne oynayacsgimi bilmiyorum uncharted tlou ve detroit bitirdim bana turkce altyazili hikayeli oyun ne onerirsiniz

Ps5 im var ama ne oynayacsgimi bilmiyorum uncharted tlou ve detroit bitirdim bana turkce altyazili hikayeli oyun ne onerirsiniz

Hocam bayramdan beridir Black Myth Wukong oynuyorum. Soulslike oyunu, zor ama sarıyor. Oyunda seviye kasma yeri de buldum. Şu an + yeni oyun modunu oynuyorum. 30 defa öldüğüm bölüm sonu canavarlarına üflemem yetiyor. :) Oyun Türkçe altyazılı. Çin'deki Batı'ya Yolculuk eserinin sonrasını konu alıyor.

knk eğer ps5 in varsa rdr2 ve god of war oynamak zorundasın aga, bide gta5 var
Aaa evet gow unutmusum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bayramdan beridir Black Myth Wukong oynuyorum. Soulslike oyunu, zor ama sarıyor. Oyunda seviye kasma yeri de buldum. Şu an + yeni oyun modunu oynuyorum. 30 defa öldüğüm bölüm sonu canavarlarına üflemem yetiyor. :) Oyun Türkçe altyazılı. Çin'deki Batı'ya Yolculuk eserinin sonrasını konu alıyor.
Bakacagim

Ghost of tsushima,sekiro,gow,rdr2,gta5,black myth wukong,spider man,dying light1-2,days gone aklıma gelenler bunlar hocam altyazı durumunu bilmiyorum ama sıkıntı olmaz bence o kadar.

thlo 2 oynadın mı oynamadıysan onuda oyna
god of war
zoru seviyorsan bloodborne
uncharted serisi

Geri