Neler Yeni

Ps5 için akım korumalı priz şart mı

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Hamka
Arkadaşlar ps5 için akım korumalı priz şart mı şuan kaliteli bir 3lü priz kullanıyorum ama akım korumalı değil tavsiye verir misiniz

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,239
İsim
Yuzarsef
Şart eğer elektrik gidip gelmesinde playstation un yanmasını istemiyorsan. Yoksa şart değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Hamka
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sağol hocam bunu satın alacağım tabi forumda başka önerisi olan yok ise
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam marka kaliteli ama joule değeri 525miş bu da düşükmüş 1500 joule iyidir söylüyorlar

daha farklı bir priz önermek isteyen var mı

Apc By Schneider Electric PM5-GR Akım Korumalı Priz 5'li Beyaz bu modeli alicagim sizce nasıl

Son düzenleme:

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Berkay Kahraman
Bir şey şart olsa veya aşırı mühim olsa kutu içeriğinde olur zaten. Almak sana kalmış o yüzden şart diyemeyiz. Alırsan daha güvenli olur tabii. İçin rahat eder. Bende yok ve birkaç kez elektrik gitti hiçbir şey olmuyor.

anjq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
114
İsim
Mehmet
Akım ve Voltaj Korumalı Monofaze Sigorta öneririm

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Erkan
Arkadaşlar ps5 için akım korumalı priz şart mı şuan kaliteli bir 3lü priz kullanıyorum ama akım korumalı değil tavsiye verir misiniz
Arkadaşım elektrik çok gidiyor ve dalgalanma varsa 3 prize gerek yok elektronik sartel almanız lazım bosuna para vermeyin yazik
Bunu alın bütün evi korur
Kendim kullanıyorum zamanında boşu boşuna akım korumalı priz aldık sonuç işe yaramıyor .

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Hamka
Arkadaşım elektrik çok gidiyor ve dalgalanma varsa 3 prize gerek yok elektronik sartel almanız lazım bosuna para vermeyin yazik
Bunu alın bütün evi korur
Kendim kullanıyorum zamanında boşu boşuna akım korumalı priz aldık sonuç işe yaramıyor .
hocam iyi diyorsun da şimdi evdekiler ile uğraşmak istemiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Erkan
hocam iyi diyorsun da şimdi evdekiler ile uğraşmak istemiyoruen doğrusu bu akım korumalı priz gerçekten işe yarasa tamam kullan ama 5 TL varistör var içinde tunç Matik prizleri roleli onlardan al daha mantıklı 250 voltta devreye girer

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,054
Üyeler
167,043
Son üye
erkan71711
Top Bottom