Neler Yeni

Çözüldü✓ PS5 İÇİN EN İYİ 4K MONİTÖR

mellSh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Melih Şahin
Bütçe
20001
ps5 alıcam ve en iyi performansı gösterebilecek bir monitör arıyorum. Çok fazla film vs. izlediğim için 4K özellikli olmasını istiyorum. 144hz ve üzeri (165hz olsa iyi olur) 4K özellikli yeni nesil veya yakın önerebileceğiniz bir monitör var mı? Ayrıca daha sonra alacağım kasa içinde kullanacağım. Bütçe:20-25k

Gif Man

80+ Gold
Bunu Alabilirsin .

Ama Tavsiye Olarakta Bunu Öneririm .

Son düzenleme:

mellSh

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Melih Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Hacı sorması ayıptır neden PS5? Varlık içinde yokluk çekmek gibi bir şey anlaşılan varlıklı birisisin topla 4090'lı sistem bitsin gitsin.
Dostum zaten sistem toplayacağım ama her oyunu bilgisayardan oynamak istemiyorum fifa rdr gibi oyunları ps5 üzerinden oynayacağım ve ayrıca tatile gideceğimde koca bir kasayı taşımaktansa ps5 i taşımak daha iyi olur diye düşünnüyorum.

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
Emre Altun
Ps5 i 4k monitor yerine güzel bir 4K 120hz TV de oynamanı tavsiye ederim eğer Tv yoksa. Ben uzun süre ps5 kullandım 50İnc 4K philips tv de. Gerçekten çok farklı bir deneyim. İlerde de kasa toplayacagin zaman. 4k değil de 2K monitor alip kullanirsin. Kasada oyunları genelde 2K oynamak daha mantikli bence. Fps kaybı fazla yaanmaması adına.

Son düzenleme:

Mucobis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Onur Çobanoğlu
Ps5 i 4k monitor yerine güzel bir 4K 120hz TV de oynamanı tavsiye ederim eğer Tv yoksa. Ben uzun süre ps5 kullandım 50İnc 4K philips tv de. Gerçekten çok farklı bir deneyim. İlerde de kasa toplayacagin zaman. 4k değil de 2K monitor alip kullanirsin. Kasada oyunları genelde 2K oynamak daha mantikli bence. Fps kaybı fazla yaanmaması

Ps5 i 4k monitor yerine güzel bir 4K 120hz TV de oynamanı tavsiye ederim eğer Tv yoksa. Ben uzun süre ps5 kullandım 50İnc 4K philips tv de. Gerçekten çok farklı bir deneyim. İlerde de kasa toplayacagin zaman. 4k değil de 2K monitor alip kullanirsin. Kasada oyunları genelde 2K oynamak daha mantikli bence. Fps kaybı fazla yaanmaması adına.
Tv’lerde ms biraz yüksek oluyor konsol oyunculuğu için gecikmenin ne kadar önemi var bilgi verirsen sevinirim

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
623
İsim
Emre Altun
Tv’lerde ms biraz yüksek oluyor konsol oyunculuğu için gecikmenin ne kadar önemi var bilgi verirsen sevinirim
Benim için onemsiz bir ayrinti bu. Cunku hikayeli tarz oyun oynadigim icin. Ps kesinlikle TV de deneyimlenmeli. kucuk bir ekrana bakmaktan cok daha guzel.

Top Bottom