xbox alınmaz artık ps4 den sonra bence ps5 alınmaz zaten ps5 in çogu oyunu pc ye geldi 25 bine pc almaya çalısırdım çünkü pc her işini yaparsın ama konsol sadece oyun üstüne illa konsol alıcak isen ps5 harici alınmazHali Hazırda Ps4 Sahibiyim.Satmayı düşünüyorum Sattıktan Sonra 23 Bine Series X mi Almalıyım Ps5 mi Yoksa PC mi Toplamalıyım?
Sağol.Bu arada elimde bir de direksiyon seti var ve ben playstationda Direksiyon setinin hakkını verecek oyun bulamıyorum.Bu yüzden Xbox Veya Pcye Yönelmeyi düşünüyorum ama Exclusivlerde biraz aklımı karıştırıyorben olsam PC alırdım. İki sene önce aynı durumdaydım, 3060TI ekran kartlı bir pc topladım ve çok memnunum. O bütçede çok güzel hazır kasalar var. Örnek olması açısından atıyorum: https://www.gamegaraj.com/urun/matrix-5a/ bunu al demiyorum ama buna benzer bir kasa bulup istediğin oyunları oynayabilirsi
-Valornat veya Csgo Oynayacak mısın?Hali Hazırda Ps4 Sahibiyim.Satmayı düşünüyorum Sattıktan Sonra 23 Bine Series X mi Almalıyım Ps5 mi Yoksa PC mi Toplamalıyım?
Hali Hazırda Ps4 Sahibiyim.Satmayı düşünüyorum Sattıktan Sonra 23 Bine Series X mi Almalıyım Ps5 mi Yoksa PC mi Toplamalıyım?
Bende one s var xboxta doğru düzgün oyun yok ps5 in de çoğu exclusive i PC ye geldi PC toplaHali Hazırda Ps4 Sahibiyim.Satmayı düşünüyorum Sattıktan Sonra 23 Bine Series X mi Almalıyım Ps5 mi Yoksa PC mi Toplamalıyım?