Ps5 mi xbox series x mi

535353

80+
Reaksiyon skoru
0
iki konsol arasında kaldım 2. el alacağım fiyatları aynı xbox alırsam game pass alacağım ps5 alırsam plus alacağım çünkü oyunlar pahalı ilk deneyimim olacak hangi konsolu tercih etmeliyim bana xbox gibi geliyor ama diğer taraftada ps5 var arada kaldım

iki konsol arasında kaldım 2. el alacağım fiyatları aynı xbox alırsam game pass alacağım ps5 alırsam plus alacağım çünkü oyunlar pahalı ilk deneyimim olacak hangi konsolu tercih etmeliyim bana xbox gibi geliyor ama diğer taraftada ps5 var arada kaldım
Tr için xbox ps5 alınmaz

peki ps5 neden alınmaz
oyunlar pahalı abonelik sistemi yetersiz ek olarak ea play ayrı para psn plus + ea play 4500 tl senelik zaten 4500 e xbox da uzun süreli gamepass ultimate alıyorsun

309 tl den sürekli ekleyerek 15 aya yakın ultimate alıyorsun daha dolu pass

ps5 indirimlerde alırsın oyunlarını. Xbox görsel açıdan da yetersiz

4k diyor ama asla 4k görseli vermiyor kanka. Bulanık görüntü de oynuyorsun oyunları resmen
ps5 de 4k veremiyor bari bir şey atıyorsun ama yanlış söyleme cihazı kullanmadan yorum yapma

ps5 de 4k veremiyor bari bir şey atıyorsun ama yanlış söyleme cihazı kullanmadan yorum yapma
Kardeşim cahil misin. PS5 Xbox series X S hepsini denedim. Çamur gibi görüntüsü var xboxların. PS5 de TOLU oyna God Of War veya Fortnite oyna. Çamur gibi görüntü var mı bak. Cahil cahil yorum yapıyor kullanmadan yorum yapma diyor bir de. Ön yargıya öz güvene bak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hiçbiri veremiyor desek daha doğru olur
Veremiyor da PS5 de bu kadar belli olmuyor.

Kardeşim cahil misin. PS5 Xbox series X S hepsini denedim. Çamur gibi görüntüsü var xboxların. PS5 de TOLU oyna God Of War veya Fortnite oyna. Çamur gibi görüntü var mı bak. Cahil cahil yorum yapıyor kullanmadan yorum yapma diyor bir de. Ön yargıya öz güvene bak

aynen dostum kesin denemissindir.

izim arkadaşlar da ve Playstation kafe'de denediğim de vermiyordu sen ne ayar yaptın bilemem.

Geri