gamepass ps5 te kullanılabilirGamepass ile EA Play kullanarak FIFA oynayabilirsin.
Allah Allah dertleri neymiş ki?gamepass ps5 te kullanılabilir
ikisi de alınabilir hocam fanboyluk yok ortada xbox daha kırılmadıAllah Allah dertleri neymiş ki?
gamepass ps 5 te kullanılabilir bide hocam ps 5 kırıldıPs5 alırsan oyunlara para verebilecek misin series x al derim hem fiyatı daha uygun gamepass var güç olarak da ps5 ten biraz üstün
Offline oynayacaksan niye ps5 aliyorsunikisi de alınabilir hocam fanboyluk yok ortada xbox daha kırılmadıadamlar yapıyor bu işi
Mesaj otomatik birleştirildi:
gamepass ps 5 te kullanılabilir bide hocam ps 5 kırıldı![]()
bunu bilemeyiz hocam alacaklı düşünsün bunu ben ps 5 al demiyorum ikisi haddinden pahalı ikisi aynı ikiside amaçlar doğrultusunda birleştirilebilirOffline oynayacaksan niye ps5 aliyorsun
Online oyun odaklı bir kullanım olacaksa ve GamePass için ayda 45TL verebileceksen Series X al. Hikaye tabanlı offline oyunlar oynayacaksan PS5 al kırdırıp içine oyun doldurBaşlıktaki gibi kararsız kaldım hangisini almalıyım
Durumum : Babam alıcakoyunlara fazla para ödeyemiyeceğim ve klasik oyunlar oynayacağım GTA FIFA fln
xbox al. Gamepass alırsın üstüne de her ayBaşlıktaki gibi kararsız kaldım hangisini almalıyım
Durumum : Babam alıcakoyunlara fazla para ödeyemiyeceğim ve klasik oyunlar oynayacağım GTA FIFA fln