Hocam video da attım bı bakar mısınız garantilik bir durum mu.Yolla garantiye
Coil whine hatası ise Bağcılar'dan tekrar Kadıköy'e gitmiyeyim diyordum bende.Kanka bilmiyorum garantilik mi ama bilgisayar değil bu. Mühendis değilseniz muhtemelen yapamazsınız. Ne olur ne olmaz gönderin. Sizin yaptığınız bişey değil muhtemelen değiştirirler
cw veya fan, garantisi bitmeye yakin garantiye gidinCoil whine hatası ise Bağcılar'dan tekrar Kadıköy'e gitmiyeyim diyordum bende.
CW se sıkıntı yok 1080P de kullandığım için belki ses çıkarıyordur 4K ya dönecem ama fan sa sıkıntı.cw veya fan, garantisi bitmeye yakin garantiye gidin
Hocam coil whine sıkıntısı diye düşünüyorum.Bende de düz ps5 var aynısı oluyor.Merhabalar, dün aldığım sıfır Ps5 Pro da böyle bir ses alıyorum normal mi? 1080P de warframe oynuyorum diğer oyunlarda pek hissetmedim ama bu oyunda fazla var.
Bende öyle düşünüyorum hocam ve 1080P de kullandığım için de yapıyor olabilir.Hocam coil whine sıkıntısı diye düşünüyorum.Bende de düz ps5 var aynısı oluyor.
2 gün önce aldım hocam hep yan kullandım. Hiç düz durmadı cihazDİk koyduysan yan çevir sorun düzelir
bende de aynı problem oluyordu ama düz PS5 için dik koymuştum yana çevirdim düzelmişti. İstersen bi servisle görüş. Üzgünüm2 gün önce aldım hocam hep yan kullandım. Hiç düz durmadı cihaz
Estağfurullah hocam fikir fikirdir teşekkür ederim.bende de aynı problem oluyordu ama düz PS5 için dik koymuştum yana çevirdim düzelmişti. İstersen bi servisle görüş. Üzgünüm![]()