PS5 Pro mu, PS5 Slim Digital mi?

slim ileri ki yıllarda bundan 1-2 sene sonra 4 k oynatmaz çıkacak oyunları ama pro neredeyse 4-5 sene rahat 4 k oynatır diye düşünüyorum sıfır kapalı kutu yurt dışı cihazı pro alın 31-32-33 civarına satılıyor kazık yemeyin.
Öyle alıcam pro alırsam 6 çıkınca almam 6 pro alırım

Pssr ne flaş gibi bişey mi
dlss gibi düşünebilirsin. 4k ya bir alt çözünürlükten yükselterek hem kare hızını yüksek tutuyor hem görüntü yapay zeka ile iyi görünüyor.

onun yerie pc alıp daha ucuza tv ye bağlaman mantıklı
Bende PC alma tarafindaydim ama PS4 ile aynı yılda çıkmış PC ile oynayamadigin oyunlar PS4 ye oynaniyor suan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

dlss gibi düşünebilirsin. 4k ya bir alt çözünürlükten yükselterek hem kare hızını yüksek tutuyor hem görüntü yapay zeka ile iyi görünüyor.
Gerçek 4 k gibi görünmüyor o zmaan

Bende PC alma tarafindaydim ama PS4 ile aynı yılda çıkmış PC ile oynayamadigin oyunlar PS4 ye oynaniyor suan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçek 4 k gibi görünmüyor o zmaan
gerçek 4k değil ama gerçek gibi oluyor kolay kolay anlayamazsın baya iyi çalışıyor gittikçe de gelişiyor.

4k 60fps sabit oynamak istiyorum diyorsan ps5 pro şart.

imkan varsa her türlü ps5 pro ileriye dönük yatırım olarak daha iyi. Gamepad sonradan çok kolay alınır.

Playstation'da çalışan oyunlara özel optimizasyon yapılıyor. Bunu oyun yapımcıları ya da sony yapıyor. Kaldı ki çok iyi yapıyorlar. O Yüzden oynayabiliyorsunuz.

Ayrıca PS4 ile benzer veya bir üst donanıma sahip bir PC ile PS4'e çıkmış ve PC'de olan her oyunu oynayabilirsiniz. Örneğin God of War 2018. PS4'te 60 FPS sanırım, rahatça oynanabiliyor. Steamden alıp PC'den oynarsanız, 80 - 150 FPS Arası 2 - 4K'da daha iyi şekilde oynarsınız.

GTA6 için almayacaksanız, PS5 çokta mantıklı değil. GTA6 PC'ye de çıkacak, beklemek lazım o kadar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,386
Üyeler
183,418
Son üye
thenyxx
Geri