PS5 Slim (dijital) vs PS5 Cd’li

Han PS5?

• CS’siz (Slim)

Oylar: 8 66.7%
  • CD’li (Slim değil)

Oylar: 4 33.3%

• Oy kullanan toplam üye
    12

Eksofed

80+
Reaksiyon skoru
93
Arkadaşlar selamlar.

Ps5 cdsiz ve slim olanı ile PS5 cdli fakat slim olmayan aynı fiyat olsa, hangisini alırsınız ve neden?

Eğer çevrende ps5 oyunlarını ödünç alıp oynuyabilceğin tanıdıkların varsa cdli almak mantıklı gibi görünüyo yoksa dijital slim al geç.

tabii ki CD li. Yani steame gelen zamlar bir gün PlayStation a da gelebilir bu durumda takas usulüyle 200-300 TL ye yeni oyunlar oynanabilir

Dijital kullanan birisi olarak Cd'li diyorum. Aldığınız oyunu satabilirsiniz. PS plus ve oyun fiyatları çok arttı ve artmaya devam edicek gibi.

Dijital kullanan birisi olarak Cd'li diyorum. Aldığınız oyunu satabilirsiniz. PS plus ve oyun fiyatları çok arttı ve artmaya devam edicek gibi.
tabii ki CD li. Yani steame gelen zamlar bir gün PlayStation a da gelebilir bu durumda takas usulüyle 200-300 TL ye yeni oyunlar oynanabilir
Cevaplarınız için teşekkür ederim. Yeni model, yani slim olmamasına rağmen CD’li diyorsunuz. Ben de bu fikre yakınım açıkçası. Slim olsa ne kadar değişecek sanki? Belki satmak istediğimde yeni diye daha rahat olur o kadar.

Cevaplarınız için teşekkür ederim. Yeni model, yani slim olmamasına rağmen CD’li diyorsunuz. Ben de bu fikre yakınım açıkçası. Slim olsa ne kadar değişecek sanki? Belki satmak istediğimde yeni diye daha rahat olur o kadar.
Sadece gelecekte piyasası biraz daha canlı olur. Onun dışında depolama ve ağırlık dışında zaten farkı yok

Geri