Psikiyatrik Muayene Tanısı

dunnofam

80+
Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar 20 yaşındayım az önce e-nabız da hastalıklarıma bakarken böyle bir tanı buldum ama böyle bir şeyi hiç hatırlamıyorum aile hekimi girmiş. Böyle bir şey neden girmiş ve şimdi ben iş hayatına atılcam bu kayıt önüme çıkar mı korkuyorum
IMG_0804.webp

O tanıda bir şey yazıyor mu?

Bir şey çıkmaz. 5 sene önce bir muayene olmuşsun o girilmiş. Neticede tanı kısmı yok. Normal bir muayenedir belki.

Bir şey çıkmaz. 5 sene önce bir muayene olmuşsun o girilmiş. Neticede tanı kısmı yok. Normal bir muayenedir belki.
Teşekkürler ilaç falanda kullandığımı hatırlamıyorum 2023’de araba ehliyeti aldım orda da karşıma çıkmadı inşallah devlet memurluğunda sıkıntı çıkarmaz

Teşekkürler ilaç falanda kullandığımı hatırlamıyorum 2023’de araba ehliyeti aldım orda da karşıma çıkmadı inşallah devlet memurluğunda sıkıntı çıkarmaz

Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Devlet memuru olurken, olacağın branşa bağlı ama yine psikolojik bir testten geçmen olasılığı var.

Üzerinden 6 sene geçmiş yani o zaman 14 yaşındaydın. Hiç mahkemeye ifade vermeye tanıklık yapmaya falan gittin mi? Ya da annenin babanın boşanma durumu oldu mu velayet vesaire davası?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,700
Üyeler
190,951
Son üye
dolvii3
Geri