Psikolog'a gitmeme gerek var mi

Reaksiyon skoru
2
Yaşadığım olaylar yüzünden hep Allah'a istemeden küfür ediyorum, tövbe ettiğim halde devam ediyor psikolojik olarakta son zamanlarda aşırı kötüyüm hep halisilasyon görüyorum kulağıma sanki biri fısıldıyor gibi oluyor intihar etmeyi düşünüyorum her gün, psikologa gitmemde fayda var mi ve psikolog sorunlarımı çözebilir mi

Son düzenleme:
Yaşadığım olaylar yüzünden hep Allah'a istemeden küfür ediyorum, tövbe ettiğim halde devam ediyor psikolojik olarakta son zamanlarda aşırı kötüyüm hep halisilasyon görüyorum kulağıma sanki biri fısıldıyor gibi oluyor psikologa gitmemde fayda var midir yasim 17 lise 3 üm
İyi bir psikoloğa görünmende fayda var. İyiden kastım yaşadığın olayları dine veya cinlere bağlamayacak olan bir psikolog.

Bir psikiyatriye görünmen şart. Ruhsal çöküntü yaşıyor olabilirsin.
Post automatically merged:

Bu kitabı da okumanı tavsiye ediyorum:

Son düzenleme:
Yaşadığım olaylar yüzünden hep Allah'a istemeden küfür ediyorum, tövbe ettiğim halde devam ediyor psikolojik olarakta son zamanlarda aşırı kötüyüm hep halisilasyon görüyorum kulağıma sanki biri fısıldıyor gibi oluyor intihar etmeyi düşünüyorum her gün, psikologa gitmemde fayda var mi ve psikolog sorunlarımı çözebilir mi
Obsesif kompulsif bozukluk var olabilir bende ve arkadaşımda var beynimin içinde kendi kendine biseyler düşünüyor istemeden küfür ediyor biseyleri çok takıyoruz falan

acilen git ciddiyim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,013
Üyeler
191,026
Son üye
allahınaslanı
Geri