Psu çöp dediler ne yapabilirim

Hocam 2. el satın yeni bir psu alın bence

Çok bir şey olmaz ama değiştirmen önerilir.

neden vatandan aldın hadi aldın akıl var mantık var corsair hiç kötü olurmu adamların büyük ihtimalle rampage ile anlaşması var heryerde rampage öneriyorlar corsair psu var daha çalıırken hiç elektirik gitmedi ama mesela pc yi kapatıyorum fişini çekiyorum fişi çektikten sonra 1 dakika sonra bile anakartta hala ışık yanıyor oluyor yani elektirik gittiğinde de tahminimce 5-10 saniye içinde bilgisayarı güvenli bir şekilde kapatacak benim bu sertfikalardan anladığım bu tahminen

neden vatandan aldın hadi aldın akıl var mantık var corsair hiç kötü olurmu adamların büyük ihtimalle rampage ile anlaşması var heryerde rampage öneriyorlar corsair psu var daha çalıırken hiç elektirik gitmedi ama mesela PC yi kapatıyorum fişini çekiyorum fişi çektikten sonra 1 dakika sonra bile anakartta hala ışık yanıyor oluyor yani elektirik gittiğinde de tahminimce 5-10 saniye içinde bilgisayarı güvenli bir şekilde kapatacak benim bu sertfikalardan anladığım bu tahminen
Hocam şöyle dendi ( 3 fanlı kasasını seçmiştim carbide serisinden) bu güzel değil ledlere ışık veren panel bozulursa hepsi gider dedi ama rampage de 1 i gitse 2 si devam eder dedi
Post automatically merged:

1 saniye - 0.5 salise.
Hocam düşündüğümden hızlı çıktın bas çek bas biosa girercesine basarım

Son düzenleme:
Geri