Dostlar selam 3 Aralık'ta sinerjiden https://www.sinerji.gen.tr/powerboo...-glass-argb-usb-30-atx-mid-tower-kasa-p-48338 bu kasayı aldım dün geldi .kasayı çok fazla bilgim olmasa da videolar izleyerek topladım çalışıp çalışmadığını kontrol etmek için prize taktım ve kasaya hiçbir güç gelmedi çalışmadı.Bugün tekrar kabloları çıkarıp taktım.tekrar prize taktım ve 10 saniye sonra güç kaynağından beyaz bir duman geldi ve hemen gücü kestim.Daha sonra hemen anakartı çıkarmaya parçaları sökmeye çalıştım ama 24 pin güç kablosunu ve 8 pin güç kablosunu başta çıkaramadım.Bende anakartın yandığını kabloların yapıştığını düşündüm.Daha sonra biraz bekledim ramlari ve diğer kabloları çıkardım.Ondan sonra çıkmayan güç kablolarını çıkarabildim baktığımda da herhangi bir erime vs yoktu.
Ve son olarak asıl olay ve sıkıntı parçaları sökerken güç kaynağının on off tuşunun yanında AC 220 V yazdığını gördüm ve şoka girdim 650 w 80+ aldığım şey 220 w gelmiş lütfen yardımcı olun eğer anakart ve diğer parçalara zarar geldiyse büyük zararım var b550 anakart r 5 5600 vardı Allah'tan ekran kartını takmadım 4060 vardı lütfen Abdullah abiye bu durumu ulaştırın
Ve son olarak asıl olay ve sıkıntı parçaları sökerken güç kaynağının on off tuşunun yanında AC 220 V yazdığını gördüm ve şoka girdim 650 w 80+ aldığım şey 220 w gelmiş lütfen yardımcı olun eğer anakart ve diğer parçalara zarar geldiyse büyük zararım var b550 anakart r 5 5600 vardı Allah'tan ekran kartını takmadım 4060 vardı lütfen Abdullah abiye bu durumu ulaştırın