Aslanofnight
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
psu dan bu ses geliyor nedenini bilen varmı ne yapmam lazım oyun oynarken ve fazla ısınınca oluyor
Evet varKablo var mı önünde
Psu modeli nedir?d
psu dan bu ses geliyor nedenini bilen varmı ne yapmam lazım oyun oynarken ve fazla ısınınca oluyor
Sürtüyor mu diye baktınız mıEvet var
Msı mag a650bnl 80 plus bronzePsu modeli nedir?
Bakmadım garanti dışı kalır diye Psu kısmını açsam sıkıntı olurmuSürtüyor mu diye baktınız mı
Psu nun içini acmadigin sürece sıkıntı olmaz kasada psu kısmını açan kapakcik yok muMsı mag a650bnl
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bakmadım garanti dışı kalır diye Psu kısmını açsam sıkıntı olurmu
Full range olmayan hali ise F seviyesi, %70 kullanımda bile zorlanan, atom bombası bir PSU.Msı mag a650bnl
Kapak var açıp bakıcamPsu nun içini acmadigin sürece sıkıntı olmaz kasada psu kısmını açan kapakcik yok mu
Full range olmayan hali ise F seviyesi, %70 kullanımda bile zorlanan, atom bombası bir PSU.
@yusuf7878 Bu testler neydi?
PSU'nun etiketini atabilme şansın var mı?Kapak var açıp bakıcam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam kasa ve psu buMSI MAG FORGE 120A B65 650W 80 PLUS TEMPERED GLASS RGB FANL ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
MSI MAG FORGE 120A B65 650W 80 PLUS TEMPERED GLASS RGB FANL ATX KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Etiket içinde oluyorsa şuan atamam evde değilim videoyu önceden çekmiştim abim yine ses yapıyor diyince buraya sordumPSU'nun etiketini atabilme şansın var mı?
fanın sesı bu benım eskı psuda da olmustu garantıye yolladım bana yenısını gondermıslerdıd
Tekrar aynı sorun oldumu garantiyle uğraşmak istemiyorumfanın sesı bu benım eskı psuda da olmustu garantıye yolladım bana yenısını gondermıslerdı