Muhammmet Yusuf
80+
- Reaksiyon skoru
- 31
Yeni nesil 12 pin Ekran kartı kablosuna benziyor. Ekran kartına güç kablosu taktınız mı?Alıntıyı görüntüleArkadaşlar merhaba bugün PSU değiştirdim ama hiç bir şey yanmıyor hepsini taktım ve 2 kablo kaldı bunları nereye takmam lazım
Evet açıkYeni nesil ekran kartı kabloları o
cpu ve anakart güç kabloları düzgün takılı mı birde şalteri açık mı güç kaynağının
Evet taktım ama açılmadıYeni nesil 12 pin Ekran kartı kablosuna benziyor. Ekran kartına güç kablosu taktınız mı?
Psuda sorun olabilirEvet açık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Evet taktım ama açılmadı
Aynı kablodan fazla varsa diğerini takın.Evet açık
Evet taktım ama açılmadı
Hocam böyle görüntülü konuşcağım bir imkan var mı valla endişelendim anlamıyorum pek fazlaAynı kablodan fazla varsa diğerini takın.
Malesef ancak deneme yanılmayla yapabilirsin. Yapılma olasılığı varsa.Hocam böyle görüntülü konuşcağım bir imkan var mı valla endişelendim anlamıyorum pek fazla
Hocam dediğim şekilde resimleri paylaşırsanız yardımcı olabilirimHocam böyle görüntülü konuşcağım bir imkan var mı valla endişelendim anlamıyorum pek fazla
psu yu iade et kablolardan eminsen yada bir bilgisayarcıya götür kablolara bakması için doğrumu diye doğru derse psu iade et eski psuylada dene sorun psudamı anlamış oluruzEvet açık
Evet taktım ama açılmadı
Kasanın anakarta bağlı kısımlarının bir resmini paylaşabilirmisiniz hocam eğer tüm kablolar bağlı olmasına rağmen kablo takıp anahtarı açmanıza güç gelmiyorsa anakarta bağladığınız tuş kontrollerini kontrol edin ona rağmen gelmiyorsa psu sorunu olabilir sizden anakarta bağlı kısımları ve led+ led - power swp reset bağlantılarının resimlerini paylaşmanızı isticeğim
Hocam dediğim şekilde resimleri paylaşırsanız yardımcı olabilirim
Hocam ekran kartını sökme şansınız varmı altta kalan 4 adet ufak kablo var onları takmadıysanız start vermez pc